Orgeneral Akar Suudi mevkidaşıyla görüştü

Genelkurmay Başkanı Akar, Suudi Arabistanlı mevkidaşı Al-Rowaıly’nin resmi davetlisi olarak Suudi Arabistan’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Orgeneral Akar Suudi mevkidaşıyla görüştü
Orgeneral Akar Suudi mevkidaşıyla görüştü
GİRİŞ 16.04.2018 21:42 GÜNCELLEME 17.04.2018 12:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, ziyaret esnasında Suudi Arabistan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Fayiadh bin Ha’med Al-Rowaıly ile bölgesel güvenlik ve ikili askeri işbirliği konularının ele alındığı bir görüşme yaptı.

Orgeneral Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarının da katıldığı Körfez Kalkanı-1 Tatbikatının Seçkin Gözlemci Günü’ne katıldı.

 

 

Suudi Arabistan ziyareti kapsamında Orgeneral Akar, ayrıca Suudi Arabistan eski Genelkurmay Başkanı ve halihazırda Kraliyet Divanı Müsteşarı Orgeneral Abdurrahman bin Salih Albanyan, Bahreyn Savunma Kuvvetleri Genel Komutanı Mareşal Khalifa bin Ahmed Al-Khalıfa, Bangladeş Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abu Belal Mohammad Shafıul Huq, Katar Genelkurmay Başkanı Korgeneral Ghanem bin Shaheen Al-Ghanem, Pakistan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Qamar Javed Bajwa, Pakistan eski Kara Kuvvetleri Komutanı ve hâlihazırda Terörizme Karşı İslami Askeri Koalisyon Komutanı olan Emekli Orgeneral Raheel Sharıf, Sudan Savunma Bakanı Orgeneral Awad Mohamed Ahmed Ibn Ouf, Sudan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Kamal Abdel-Ma’arouf Al-Mahı, Umman Genelkurmay Başkanı Korgeneral Ahmad bin Harith bin Nassir Al-Nabhanı ve Ürdün Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mahmoud A. Frıhat ile de görüştü.

YORUMLAR 5
  • galip 5 yıl önce Şikayet Et
    suuda söyleseydin selmana çeki düzen versin
    Cevapla
  • çuvaldız 5 yıl önce Şikayet Et
    adamların amcaoğlu genelkurmay başkanı ,hala oğlu kral,teze kızı savunma bakanı
    Cevapla
  • Konyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Suudi Arabistan,Birlesik Arap Emirlikleri,Bahreyn,Urdun vs. Tabela devletler...Maresalmis...Kac savasa girdin de maresal oldun?Hulusi Pasa gercek bir ordunun komutani.Sizin gibi onun bunun usakligini yapmiyor.Sizin halklariniza yazik.Osmanli'dan,Turkler'den koptuktan sonra gun yuzu goremediler.
    Cevapla
  • israfil 5 yıl önce Şikayet Et
    suudi arabistan pyd ..pkk ve ypg ye silah gönderiyor arac gonderiyor biz hala bu araplarla dost olmaya calisiyoruz bunlar fahrettin pasa yi sirtindan vurdular fahrettin pasa savasirken mekkei mukerremede araplar ingilizlerle işbirliği yaptılar boyle bir milletler
    Cevapla
  • ??? 5 yıl önce Şikayet Et
    dost olmaya çalışmıyoruz adam davet etmiş oda gitmiş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır