Aselsan'dan intiharlarla ilgili önemli açıklama

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Görgün, 11 yılda 8 personelinin intihar ya da şüpheli ölüm haberleriyle ilgili konuştu. Görgün, "her şey basında göründüğü gibi değil ama dosyalar savcılıkta" dedi.

Aselsan'dan intiharlarla ilgili önemli açıklama
Aselsan'dan intiharlarla ilgili önemli açıklama
GİRİŞ 17.04.2018 08:02 GÜNCELLEME 17.04.2018 08:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türkiye'yi sarsan ASELSAN ölümleri ile ilgili önemli açıklama ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Görgün'den geldi. Görgün, dosyaların savcılıkta olduğunu belirtti.

İşte Güngör'ün yaptığı o açıklamalar

"Konu şu anda savcılıkta. İnceleniyor. Birkaç defa incelenmiş ama somut bir şey bulunamamış. Sonuçlarını hep beraber göreceğiz ama bakın şöyle bir örnek de var. Mesela intihar edenlerden biri seneler önce ASELSAN’da çalışmış. Ayrıldıktan 7-8 sene sonra intihar etmiş. Ama haberler ASELSAN personeli diye çıktı. Her şey basında göründüğü gibi değil ama dosyalar savcılıkta. "
 
" Negatif her haber, hele de bu tür haberler, aidiyet duygusunun olduğu her yerde insanları demoralize eder tabii ama bizim mühendislerimiz işlerine konsantre şekilde ve çok yoğun çalışmaya devam ediyorlar."

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 5
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    bu tip kritik görevde çalışanları önceden planlayıp, gizli tutmak gerek. bizdeki en büyük noksanlık bu. hepimizde bu hastalık var. birşey gizli ise bunu gizli tutmak gerek. devletin de buna özel önlem alması gerek. çünkü tüm istihbarat örgütleri bu planları bozmak için çalışıyor. fetöyü içimize sokan bunlar zaten. tüm o kozmik odaları satan bu istihbarat örgütlerine kol konat gerenler şimdi hesap veriyor, birçoğu da yurtdışında.
    Cevapla
  • Turuncu 6 yıl önce Şikayet Et
    bu yönetim kurulu başkanı ne demeye çalışıyor, ne diye izahat yapma gereği duyuyor?
    Cevapla
  • faruk bayrak 6 yıl önce Şikayet Et
    haberi okumuyor musunuz? adam ayrıldıktan 7-8 yıl sonra intihar ediyor ama aselsan mühendisi intihar etti/öldürüldü falan gibi haberlerle gündem oluyor. Aselsan'a gelecek parlak mühendisleri ürkütmemek için izahat yapma gereği duyuyordur. her şeyin altında komplo aramayın.
    Cevapla
  • ANGARALI 6 yıl önce Şikayet Et
    asilsanın başındakilere işkence yap nevar ne yok öğrenirsin
    Cevapla
  • faruk bayrak 6 yıl önce Şikayet Et
    neye istinaden? senin bir tahminin üzerine mi? sen bu tahmini neye göre yaptın? sana da işkence edelim neyi bildiğini öğrenelim...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de peş peşe yangınlar
Bakan Fidan: Netahyahu bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor