Konya'da feci kaza! Yakınları sinir krizi geçirdi

Konya’da meydana gelen trafik kazasında kamyonet sürücüsü hayatını kaybetti, yakınlarının feryadı yürek burktu

GİRİŞ 17.04.2018 09:08 GÜNCELLEME 17.04.2018 09:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 06.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Karaman Caddesi ile Çancı Caddesinin birleştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde işe gitmek için evden çıkan Mehmet Alkan (41) idaresindeki 42 PJ 660 plakalı kamyonet, Çancı Caddesinden Karaman Caddesine çıktığı sırada Mehmet Ç. idaresindeki 42 TT 482 ticari taksi çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle kamyonet sürücüsü Mehmet Alkan aracın camından fırlayarak kaldırıma düştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde Alkan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Kaza sonrası olay yerinde polis ekipleri tarafından güvenlik şeridi çekilerek trafik kontrollü şekilde sağlandı. 

Kaza sonrası olay yerine Mehmet Alkan’ın oğlu, annesi ve yakınları geldi. Babasının cansız bedenini gören Alkan’ın oğlu “Baba kalkacaksın baba” diyerek gözyaşı döktü. Gözyaşlarına boğulan genci yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Kaza sonrası Mehmet Ç. ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

 

YORUMLAR 8
  • yani ? 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. yorumlara takılan arkadaş kemer taksa böyle olmayabilirdi deniliyor. elbette gaybı kimse bilmez Allah dan başka ama akıl denen şey derki sen tedbirini al takdir Allah’ın dır. Kemer olsa camdan düşmez belki gene ölürdü o insan amma arkada kalanlar ibret alsın eşeğini sağlam bağla Allah a öyle dua et demiş atalarımız.
    Cevapla
  • Tufan 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Tedbir bizden takdir her zaman Allah'dan. Kemerinizi takın kardeşim. Ondan sonra Allah öldürür öldürmez bizim tasarrufumuzda değil. Bizim vazifemiz tedbiri almak. Burada da kemer taksaydı ölmezdi vs bunu biz bilemeyiz sadece Allah bilir. Bu bizim için gaybi bilgidir. Her haberde böyle yorumlar oluyor. Şöyle yapsa böyle olmazdı vs. Bunlar yanlış ifadeler. İlmi olarak bile ne olacağını bilemezsin milyon ihtimal var. O nedenle müslüman Allah bilir der. Doğrusu da budur.
    Cevapla
  • kardelen 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, Rabbim sabır ve selamet versin ki, dayanılabilsin.
    Cevapla
  • abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    bu taksiciler ve dolmuşçular trafik teröristi gibi herkesin yol vermesini bekliyor ona göre hareket ediyorlar.
    Cevapla
  • bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    muhtemelen emniyet kemeri takılı değildi, Allahcc rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor