Ziraat Bankası sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?

Üstün hizmet prensibiyle hareket eden Ziraat Bankası'nın hafta içi ve hafta sonu mesai saatleri araştırılıyor. Peki, Dünya çapında hizmet sağlayan Ziraat Bankası sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor? Devlet Bankası olma niteliğine sahip Ziraat Bankası'nın çalışma günleri, açılış ve kapanış kapanış saatleri!

Ziraat Bankası sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?
Ziraat Bankası sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?
GİRİŞ 17.04.2018 13:42 GÜNCELLEME 03.05.2018 00:55

Herkesin ve her kesimin bankası olma hedefine sahip Ziraat Bankası, ''Bir bankadan daha fazlası'' sloganıyla kurumsal değerlerini oluşturmaktadır. Türkiye'ye değer katmak noktasında faaliyetlerini tüm hızıyla yürütmekte olan Ziraat Bankası müşterine şubeleri aracılığıyla, telefon bankacılığı, internet bankacılığı üzerinden yahut ATM'lerden sınırsızca hizmet vermektedir. En büyük işlem hacmine ve milyonlarca doları aşan bütçeye sahip Ziraat Bankası, bir kamu bankası olarak devlete bağlı bir şekilde faaliyetlerini sürdürmektedir. 1863 tarihinde kurularak 130 yıldır üstün hizmet prensibiyle hareket eden Ziraat Bankası'nın hafta içi ve hafta sonu mesai saatleri araştırılıyor. Müşterilerine Kamusal Sermayeli Mevduat Bankası olarak hizmet sağlayan Ziraat Bankası sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor? İşte, ülkemizin en köklü bankalarından biri olan ve çok geniş bir hizmet ağına sahip Ziraat Bankası'nın çalışma günleri, açılış ve kapanış kapanış saatleri!

ZİRAAT BANKASI SABAH SAAT KAÇTA AÇILIYOR VE AKŞAM SAAT KAÇTA KAPANIYOR?

Ziraat Bankası'nın hafta içi mesai saatleri incelendiğinde, sabah saat 9:00 itibariyle açılmaktadır. Öğle arası saat 12:30 başlayan Ziraat Bankası bir saatlik verilen aranın ardından saat 13:30'da açılıp müşterilerine yeniden hizmet vermektedir. Öte yandan 13:30'da açıldıktan sonra akşam saat 17:30'a kadar hizmetini aralıksız sürdürmektedir. Yani, Ziraat Bankası hafta içi çalışma saatlerinde yalnızca öğle arası olan 12:30-13:30 saatlerinde hizmet sağlayamamaktadır. Bunun haricinde Ziraat Bankası hafta sonu kapalı olmaktadır. Yani Ziraat Bankası pazartesiden cumaya haftanın beş günü sabah saat 9:00'da açılmakta ve 12:30-13:30 saatlerinde öğle paydosunun ardından akşam 17:30'da kapanmaktadır.

ZİRAAT BANKASI İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR?

Ziraat Bankası Merkez Şubesi, Anafartalar Mah. Atatürk Bulvarı No:6 06107 Altındağ Ankara adresinde yer almaktadır.

Ziraat Bankası Merkez şubesine 0 (312) 309-3170 numaralı telefon üzerinden ya da 0(312) 309 3064 faks numarası aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri Numarası: 444 0 000

ziraat

ZİRAAT BANKASI HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER...

Ülkemizin en büyük ve en köklü bankalarından biri olan ve çok geniş bir hizmet ağına sahip Ziraat Bankasının 24.000 Çalışanı, 1620 Yurtiçinde 25 Yurtdışında olmak üzere 1645 Şubesi bulunmaktadır. Kamusal Sermayeli Mevduat Bankası olan Ziraat Bankası, bir kamu bankası unvanıyla devlete bağlı olarak faaliyetlerini yürütmektedir. ''Bir bankadan daha fazlası'' sloganıyla kurumsal değerlerini oluşturan Ziraat Bankası, 1863 tarihinde Osmanlı Devleti döneminde kurularak müşterilerine hizmet vermeye başlamıştır. Merkezi Türkiye'de olan ve bankacılık konusunda her alanda hizmet sağlayan Ziraat Bankası müşterine şubeleri aracılığıyla, telefon bankacılığı, internet bankacılığı üzerinden yahut ATM'lerden sınırsızca hizmet vermektedir. 130 yıldır üstün hizmet prensibiyle hareket eden ve Dünya çapında hizmet sağlayan Ziraat Bankası; köprülere, barajlara ve büyük projelere de gerekli krediyi sağlamaktadır. Müşterilerle dostluk ilişkisi kurularak parasının devlet güvencesine alındığı Ziraat Bankası'nda; güler yüzlü, anlayışlı ve size her alanda hizmet sağlamaya hazır çalışanlarıyla faaliyet göstermektedir. 

ziraat

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?