Çipras'tan Türkiye mesajı! Korkmuyoruz

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Türkiye ile ilişkiler konusunda "Bizim şu anda turizmimizi nasıl geliştirebileceğimizi, Ege'de ticaretin daha da güçlenmesi gibi konuları konuşmamız gerekiyor." dedi.

Çipras'tan Türkiye mesajı! Korkmuyoruz
Çipras'tan Türkiye mesajı! Korkmuyoruz
GİRİŞ 17.04.2018 15:54 GÜNCELLEME 17.04.2018 15:57
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Çipras, deniz suyu artıma tesisi açılışı için geldiği Kaş açıklarındaki  Meis adasında yaptığı konuşmada Türkiye ile ilişkiler ve ülkesinin ekonomik durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. 

KİMSEDEN KORKMUYORUZ

İş birliği içinde ve birlikte barış içinde yaşamayı hedeflediklerini dile getiren Çipras, "Biz kimseyi tehdit etmiyoruz. Ancak, kimseden de korkmuyoruz." ifadelerini kullandı. 

 

BİNALİ YILDIRIM'IN TELEFONU

Çipras, Başbakan Binali Yıldırım'ın düşen jette hayatını kaybeden Yunan pilot için taziyelerini ilettiğini hatırlatarak, "Bu iyi bir jestti ve bu tür hamlelerin devam etmesi gerekiyor. Bizim şu anda turizmimizi nasıl geliştirebileceğimizi, Ege'de ticaretin daha da güçlenmesi gibi konuları konuşmamız gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu. 

Yunanistan'ın gücünün yerinde olduğunu ve kilit bir role sahip olduğunu savunan Çipras, tahrik ve agresifliğin kudret alameti olmadığını kaydetti. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 27
  • vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    Yakandi o diliniz yanacak
    Cevapla
  • millet 6 yıl önce Şikayet Et
    bizde sizin turizim nasıl geliştirsek diye gece gündüz onu düşünüyorduk sen yanındaki bakana söz geçir önce abuk subuk kulhanbeyi kesildi başımıza duruşunuzu sevelim gelin
    Cevapla
  • ZEYTİN DALI 6 yıl önce Şikayet Et
    Oğlum bak git.
    Cevapla
  • gerçekler 6 yıl önce Şikayet Et
    her zaman avrupanın şımarık çocuğu ergen çocuk gibi davranan yunanlar belki en ski milletlerdensiniz ama hiç bir zaman dünyada söz sahibi olamadınız bunu kendinize sormanız gerekiyor. daha dünkü abd ye kul oluyorsunuz tarihi mirasınızı çabuk unutuyorsunuz yunan uygarlığından feiz alın.
    Cevapla
  • Mechul 6 yıl önce Şikayet Et
    Tutarlı değilsin. Bazen mantıklı bazende mantıksız konusuyrsun. Türkiye'nin senin toprağında gözü yok. Türkiyeye le iyi geçinmek senin menfastina dır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık