Öğrenciye tekme atan öğretmene gözaltı

Bursa’nın İznik ilçesi Çiçekli İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi B.G.’nin göğsüne tekme ile vurarak, iç kanama geçirmesine neden olduğu iddia edilen öğretmen H.C. gözaltına alındı.

Öğrenciye tekme atan öğretmene gözaltı
Öğrenciye tekme atan öğretmene gözaltı
GİRİŞ 18.04.2018 10:59 GÜNCELLEME 18.04.2018 11:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Çiçekli İlkokulu’nda 4’üncü sınıf öğrencisi B.G., geçtiğimiz pazartesi günü eve gelince rahatsızlandı. Babası Burhan G.’ye, okuldaki öğretmenlerden H.C.’nin göğsüne tekme ile vurduğunu ve yere düştüğünü söyleyen B.G., ailesi tarafından İznik Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

İlk muayenesi yapılan B.G., daha sonra iç kanama nedeniyle sevk edildiği İnegöl Devlet Hastanesinde ameliyat edildi. Ameliyat sonrası sağlık durumu iyi olan B.G., yaşadıklarını ise gazetecilere, "Arkadaşımla okulun bahçesinde tartışıyorduk. Sonra hoca geldi. Göğsüne tekme ile vurdu. Sırtım kaldırıma çarptı. Tekme attı bana. Sonra ağladım. Okulumuza gelmesin. Böyle öğretmen istemiyorum" dedi.

 

 

Burhan G.’nin yaptığı şikayet sonrası İznik Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatırken, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise, konuyu araştırması için müfettiş görevlendirdiklerini öğrenciye tekmeyi kavga ettiği arkadaşı mı yoksa öğretmenin mi attığını araştırdıklarını söyledi.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI, GÖZALTINA ALINDI

Çiçekli Köyü Ortaokulu’nda İngilizce öğretmeni olan H.C., şikayet üzerine, dün ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından görevinden uzaklaştırıldı. H.C. daha sonra da İznik İlçe Jandarma Komutanlığı’nca, ’kasten yaralama’ suçlamasıyla gözaltına alındı. Öğretmen H.C.’nin sorgusu sürüyor.

OĞLUMUN DURUMU İYİYE GİDİYOR

İnegöl Devlet Hastanesi’nde ameliyat edilen oğlu B.G.’nin sağlık durumunun iyiye gittiğini söyleyen Burhan G., "Oğlumun hastanede bir süre daha kalacağı doktoru tarafından bize söylendi. Gelişmeleri bekleyerek takip edeceğiz" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Yüzünü ve ismini neden gizliyorsunuz bu caninin, ifşa edin, Eğiticilerin Hepsinin, Yılda 1 Defa Akli dengelerinin yerinde olduğuna dair rapor alması gerektiğine inanıyorum, sadece diploma alınarak eğitici olunmamalı, akli sağlık durumlarıda kontrol edilmeli
    Cevapla
  • hakkı 6 yıl önce Şikayet Et
    öğretmenlik bitmiştir. Malesed ne öğrencide terbiye ne de öğretmende bu terbiyesizlikleri kaldıracak sabır kaldı
    Cevapla
  • musti_34 6 yıl önce Şikayet Et
    yazık çok yazık öğretmenlik gibi kutsal gördüğümüz bir meslekte nasıl bir vicdan taşıyodunki bir öğrencinin iç kanama geçirecek kadar bir tekme vurabildin malesefki son 2 yıldır sözleşmeli ve işinin ehli olmayan öğretmen diyemiyeceğim şahıslar okularda çokça var inş telafi edilir çocuklar heba olmazlar
    Cevapla
  • Islergucler 6 yıl önce Şikayet Et
    Bazi ogretmenler taciz dövme ogrencilere ilgisizlik maas gunu bekleme vurdum duymazlik gorevi kotuye kullanma denetim ve egtim sart
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    görevden mennn alması için çocuğuğu öldürmesi lazııımm değiilmiii???? atın şu pisliği zindana
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi