Nakil sonrası bu hale geldi!

Elazığ'da 2 yıl önce lösemi hastalığına yakalanan Atilla Keten (35), ilik nakli olduktan sonra vücudunda yaralar çıktı, gözlerini kaybetti. Şimdi ise Atilla Keten'in ailesi, oğullarını başka illerdeki hastanelere götürmek için yardım bekliyor.

GİRİŞ 18.04.2018 13:17 GÜNCELLEME 18.04.2018 13:32
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Kırklar Mahallesi'nde anne ve babasıyla oturan bekar Atilla Keten, yakalandığı lösemihastalığı nedeniyle 2 yıl önce ilik nakli oldu. İyileşmeyi bekleyen Keten'in bir süre sonra tüm vücudunda yaralar oluştu. İlerleyen hastalığı nedeniyle görme yetisini de kaybeden Keten'in götürüldüğü Elazığ'daki hastanelerde, sonuç alınamadı. Yapılan tedavilere cevap veremeyen durumu daha da kötüye giden Atilla Keten'in ailesi, oğullarını başka illerdeki hastanelere götürmek için yardım bekliyor.

EŞİ DE AKCİĞER KANSERİ

 

 

Bekçilik yaparak geçimini sağlayan baba Hasan Keten, maddi gücü olmadığı için oğlunu ileri tedavi merkezlerine götüremediğini söyledi. Eşi Durhan'ın (56) da akciğer kanseri olduğunu ifade eden Hasan Keten, oğlunun durumunun gün geçtikçe kötüye gittiğini belirterek, "Eşim 4 yıl önce akciğer kanserine yakalandı .Oğlum da 2 yıl önce lösemi oldu. İlik nakli yapıldı, ama durumu gün geçtikçe kötüye gitmeye başladı. Hastalarımı yeterince tedavi ettiremiyorum" diye konuştu.

Elazığ'ın eski Valisi Murat Zorluoğlu'nun 1,5 yıl önce kendilerine yardımcı olduğunu ve iş verdiğini anlatan Hasan Keten, "Ailemin durumu kötü. Maddi gücüm yetmiyor. Oğlumu daha iyi hastaneye götürmek istiyorum. Çünkü oğlumun durumu çok kötü. Son çare olarak büyük şehirlerdeki hastanelere götürmemiz gerekiyor, zor durumdayız, ailemi kaybetmek istemiyorum" dedi.

YORUMLAR 73
  • Türkiyem 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah acil şifalar versin. Biz de derdimiz var diye şikayet ediyoruz. Bu kardeşimize sahip çıkalım, Devletimiz sahip çıksın.
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    valilik yardim kampanyasi yapsin.hesap numarasi bildirebilir.
    Cevapla
  • şadan 5 yıl önce Şikayet Et
    bu aileye yardım etmek istesek nasıl edeceğiz bir bilgi, hesap no gibi bişey yazılmamış
    Cevapla
  • İslam 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bu kardeşimizi ımtihani kazananlardan eyle.
    Cevapla
  • Misafir 68 5 yıl önce Şikayet Et
    Amin. Rabbim şifa versin.
    Cevapla
  • sss 5 yıl önce Şikayet Et
    saraylar isteyenler nerde evim yok arabam yok işyerim yok diye isyan edenler nerdesiniz işde en büyük zenginlik insanın saglıgı rabbim şifa versin bütün hastalarımıza
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek