FETÖ en son onu görevlendirmişti! Böyle yakalandı

Karaman'da FETÖ/PDY terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından görevlendirdiği il imamı olduğu öne sürülen M.Y.Ö., polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. M.Y.Ö.'nün sahte kimlik taşıdığı öğrenildi.

FETÖ en son onu görevlendirmişti! Böyle yakalandı
FETÖ en son onu görevlendirmişti! Böyle yakalandı
GİRİŞ 19.04.2018 16:10 GÜNCELLEME 19.04.2018 16:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karaman Emniyet Müdürlüğü Terör ile Mücadele Şubesi ekipleri 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Karaman'a son imam olarak görevlendirildiğini belirledikleri M.Y.Ö.'yü yakalamak için çalışma başlattı. Gelen istihbaratları değerlendiren ekipler M.Y.Ö.'nün sahte kimlik kullandığını tespit edip takibe başladı. M.Y.Ö., dün öğle saatlerinde yanındaki Y.Ç., ile bir evden çıkıp otomobile bineceği sırada yapılan operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin örgüte ait olan bütün gizli mesajlaşma uygulamalarını kullandığı öğrenildi. İfadeleri tamamlanan M.YÖ., ile Y.Ç., adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR 1
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlar safmı bu ülkede hala iş yapacaklarını sanıyorlar.200 bin hapise giden var böyle devam ederse bi 200 bin daha yatacaklar fetö inat etmeyin inat-kibir-kin-nefret-garaz-düşmanlık beslemek şeytan vasıflarındandır.gerçek hocalar bu şeytanın işlerini yapmaya talip olmaz adam olur.efendi olur.insanlığa faydalı olur.dıi yapı ve derin yapının oyuncağı olup ülkeye hainlik yapmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor