DEAŞ'ın kafa kesen celladı Kocaeli'de yakalandı

Kocaeli'nde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, terör örgütü DEAŞ'ta eğitim veren ve esir alınan Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) üyelerinin kafalarını kesen Fehed El Sacır yakalandı.

DEAŞ'ın kafa kesen celladı Kocaeli'de yakalandı
DEAŞ'ın kafa kesen celladı Kocaeli'de yakalandı
GİRİŞ 20.04.2018 16:44 GÜNCELLEME 20.04.2018 16:52
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

İl Jandarma Komutanlığı, DEAŞ'ta eğitim veren ve esir aldıkları ÖSO üyelerinin kafalarını kesen Fehed El Sacır'ın Kocaeli'de olduğunu tespit etti.

Jandarma ekipleri, Fehed El Sacır'ın, Başiskele Yeşilyurt Mahallesi'nde hücre evi oluşturduğunu belirledi. Jandarmanın, hücre evine düzenlediği operasyonla Fehed El Sacır gözaltına alındı. Fehed El Sacır'ın jandarmadaki ifadesinde, elinde ÖSO askerinin başının bulunduğu, çevresinde öldüren askerlerin olduğu fotoğrafın kendisine ait olduğunu ve cellatlık yaptığını kabul ettiği öğrenildi.

 

 

Fehed El Sacır'ın 2015-2017 yılları arasında Suriye ve Irak'ta DEAŞ adına faaliyet gösterdiği, infazlardan sorumlu olduğu, örgüte yeni katılanlara eğitim verdiği ve kaçak yollarla geçtiği Şanlıurfa'dan Kocaeliye geldiği öğrenildi. Jandarmada işlemleri tamamlanan Fehed El Sacır adliyeye sevk edildi. Fehed El Sacır tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR 49
  • TALHA 5 yıl önce Şikayet Et
    amerika yada avrupa olsa bunları idam eder yaşatmazdı,biz ise domuz gibi besliyoruz,adalet yok bizde,kanunlar değişsin yeter artık gına geldi
    Cevapla
  • orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    şimdi biz bu manyağı ölene kadar besleyecekmiyiz,gebertin gitsin.hainleri-manyakları besleyen bir hukuk ! devleti olduk.
    Cevapla
  • birlik beraberlik 5 yıl önce Şikayet Et
    nasıl sızmış ulkeye
    Cevapla
  • mişmiş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu şeytanın askerine kısas uygulayın, alın kellesini diyeceğim. Belki tövbe etmiştir El-Gafur olandan utanırım. Bu şeytanın askerini benim vergimle beslemeyin diyeceğim Er-Rezzak olandan utanırım... Rabbim sen zül-intikam olansın. Bu zalime iki dünyada da mazlumların hakkını bırakma rabbi. Şüphesiz sen zalimleri gözlerin dehşetle bakacağı bir güne ertelemektesin... Bizleri intikamına memur eyle yarabbi.. Amin...
    Cevapla
  • ehli sünnet 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden hapse, atıyorsunuz öldürün abi direk bu kadar zor mu koca devletsin ya. Sık bir yerde kafasına.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!