Nevşin Mengü'nün başörtüsü nefreti! İğrenç sözler

Sürekli yaptığı açıklamalarla büyük tepki çeken sözde gazeteci Nevşin Mengü, kendi sosyal medya hesabından başörtüsü nefretini paylaştı.

Nevşin Mengü'nün başörtüsü nefreti! İğrenç sözler
Nevşin Mengü'nün başörtüsü nefreti! İğrenç sözler
GİRİŞ 23.04.2018 13:58 GÜNCELLEME 23.04.2018 14:00
Bu Habere 379 Yorum Yapılmış

Birgün Gazetesi yazarı Nevşin Mengü sosyal medya hesabından 23 Nisan etkinliğine katılan başörtülü bir kızın fotoğrafını paylaşarak içindeki İslam düşmanlığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Nevşin Mengü Twitter'dan başörtülü bir kız çocuğunun fotoğrafını "Doğar doğmaz kapatın bebekleri bari oldu olacak." mesajıyla paylaştı.

 

 

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Paylaşım sonrası Mengü'ye sosyal medyada tepki çığ gibi büyüdü. Skandal paylaşım sonrası takipçiler Mengü'yü İslam düşmanlığı yapmakla suçladı.

YORUMLAR 379
  • aysun 5 yıl önce Şikayet Et
    Nevşin hanım malesef
    Cevapla
  • NEVŞİNNNNNNNNNNNN 5 yıl önce Şikayet Et
    1- SEN DİNİN BİLMİYORSUN.TANIMIYORSUN.BELKİ DE MÜSLÜMAN DEĞİLSİN. 2- BİR KİŞİNİN ANNESİ-BABASI EĞER MÜSLÜMANSA VE O KURALLARA GÖRE ÇOCUĞUNU BÜYÜTMEK İSTİYORSA BUNU KÜÇÜK YAŞLARDA ÖĞRETMELİ VE BAŞLATMALI.EĞER BİR KIZ ÇOCUĞU 13 YAŞINA KADAR OJE İLE RİMELLE MİNİ ETEKLE GENÇ ÇILGIN PARTİLERLE BÜYÜRSE AİLESİ ONU 14 YAŞINDA KAPATIRSA ÇOCUK TÜM ÖĞRENDİKLERİNİ BIRAKMAK ZORUNDA KALACAK.HERKESİN TERCİHNE SAYGILIZ AMA BU BÖYLE.KİM ÇOCUĞUNU NASIL İSTERSE ÖYLE YETİŞTİRİR. AT GÖZLÜĞÜNÜ ÇIKARTIRSAN VE SOSYETE DEN ÇIKIP BAKARSAN FARKEDERSin.
    Cevapla
  • Siradan Biri 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu bayanı muhatap almayın.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey Nevşin hanım kimse sana diyor mu kapan diye yok,herkes istediği gibi giyinir .Sende istersen başını açabilirsin hatta istediğin kadar istediğin yerleri açabilirsin . ama görülüyor ki senin amacın açılmak kapanmak değil din düşmanlığı
    Cevapla
  • Gundogmuslu 5 yıl önce Şikayet Et
    Sana oranı-buranı açınca birşey diyen varmı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki