Rusya'dan S-300 açıklaması:Türkiye'ye de sorulmalı

Rusya'dan gelen Suriye'ye S-300 sevkiyatı açıklamasında, bunun Türkiye'ye de sorulması gerektiğini belirtti.

Rusya'dan S-300 açıklaması:Türkiye'ye de sorulmalı
Rusya'dan S-300 açıklaması:Türkiye'ye de sorulmalı
GİRİŞ 24.04.2018 16:06 GÜNCELLEME 24.04.2018 16:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Rus parlamentosunun alt kanadı olan Duma'nın savunma komitesi başkanı Vladimir Şamanov, Suriye'ye S-300 hava savunma sistemi gönderilip gönderilmeyeceğine ilişkin karar alınmadan önce, Astana sürecinin garantör ülkelerinin de fikrinin sorulması gerektiğini söyledi.

YORUMLAR 4
  • Dağdelenoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Eset reset olacak elbet. S-300'lerin kimin eline geçeceği belli mi olur?
    Cevapla
  • TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    Rusya senin neyi hedeflediğinide biliyoruz bu açıklamadan daha önce verdiklerin için onay aldınmı ki bizden şimdi onay istiyorsun senin yaptığın batıya şunu duyurmak iran türkiyede onay verdi ben tek başıma almadım bu kararı deyip tek hedef olmaktan kurtulmak. Okadar insanı katlettiniz orda aç-susuz bıraktınız hertürlü gıda ilaç girişini engellediniz Türkiye buna defalarca karşı çıktı insani yardımlar için. Katil esed ve sunni Türk düşmanı iranla yolunuza devam edin.oltaya gelecek balık yok burda.
    Cevapla
  • Halkk 5 yıl önce Şikayet Et
    Rus parlamentosunun alt kanadı olan Duma'nın savunma komitesi başkanı Vladimir Şamanov, Suriye'ye S-300 hava savunma sistemi gönderilip gönderilmeyeceğine ilişkin karar alınmadan önce, Astana sürecinin garantör ülkelerinin de fikrinin sorulması gerektiği söylemi ile Rusya'nın bu konudaki Türkiye'nin hassasiyetlerinin dikkate alınması gerektiğini ileri sürmüş olup, bu durumdan ABD adlı sözde müttefikimizin Suriye'de Türkiye'nin hassasiyetlerine rağmen terör örgütü ile işbirliği yapmasından anlaması gerekenler vardır herhalde!
    Cevapla
  • Alibaba 5 yıl önce Şikayet Et
    bu yorum mantikli bir aciklamadir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu