Muharrem İnce kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı erken seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) cumhurbaşkanı adayı olarak seçildi. Peki, genel seçimlerde CHP'den cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen ve TBMM'de milletvekilliği görevini de yürüten Muharrem İnce kimdir? CHP eski Grup Başkan vekili Muharrem İnce aslen nereli, kaç yaşında?

Muharrem İnce kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?
Muharrem İnce kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 06.07.2018 09:46 GÜNCELLEME 06.07.2018 09:46
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı erken seçimlerinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) cumhurbaşkanı adayı olarak hangi ismin gösterileceği merak konusu haline gelmişti. Konuya ilişkin CHP eski Grup Başkan vekili Muharrem İnce'nin, genel seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olarak seçileceği ihtimali gündemde konuşulmaya başlanmıştı. Kamuoyu tarafından, CHP cumhurbaşkanı adayının kim olacağı sorusuna yanıt ararken Muharrem İnce'nin ismi, cumhurbaşkanı adayı olarak seçilerek ön plana çıktı. Peki, erken seçimlerde CHP'den cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanan isim Muharrem İnce kimdir? Meydana gelen gelişmeler neticesinde gündemin merkezine yerleşen ve kulislerde yoğun bir şekilde sözü geçen Muharrem İnce aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, TBMM'de milletvekilliği görevini de yürüten ve son dönemlerde göze çarpan isim Muharrem İnce'nin detaylı hayatı...

Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazandığını kabul etti!

 

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI MUHARREM İNCE KİMDİR? DETAYLI HAYATI...

CHP eski Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, 4 Mayıs 1964 tarihinde Yalova ilinin Elmalık köyünde doğdu. Muharrem İnce’nin annesinin adı Zekiye, babasının adı ise Şerif’dir.

Ülkü İnce ile evli olan Salih Arda adında bir oğlu bulunan Muharrem İnce, ilk ve orta öğrenimini Yalova ilinde bitirdi. Üniversite eğitimini ise Bursa – Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği bölümünde tamamlayarak mezun oldu.

Eskiden CHP Grup Başkan vekilliği görevini icra eden ve şimdilerde TBMM'deki milletvekilliği görevini de yürüten Muharrem İnce, Fizik öğretmeni ve okul müdürü unvanıyla pek çok lisede görevde bulunmasıyla birlikte özel dershanelerde de eğitmenlik görevini sürdürdü.

muharrem

2012 yılında “Buyurun Sayın İnce” isimli bir kitap yazan Muharrem İnce,  Türkiye Büyük Millet Meclisi‘ne, Cumhuriyet Halk Partisi‘nden 22. dönemde Yalova milletvekili olarak göreve getirilmiştir. Şu anda da 23. dönemde de milletvekililiği görevini icra etmektedir.

Bir süre boyunca Yalovaspor‘un basın sözcüğü görevini yürüten İnce, Yalova Atatürkçü Düşünce Derneği il başkanlığı görevinde de yer almıştır.

24. Dönemde Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) Türk Grubu Üyesi seçilen Muharrem İnce, 2002 genel seçimlerinde CHP Yalova milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) girdi. 2007 genel seçimlerinde de partisi tarafından aday gösterildi ve seçim sonucunda meclisteki yerini korudu.  13 Haz 2011 tarihinde gerçekleştirilen Türkiye milletvekili seçimlerinde tekrar Yalova CHP milletvekili seçildi.

YORUMLAR 18
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    merhaba tüm dualarım sizinle ve sizin için benim canımdan çok ama çok sevdiğim cumhurbanım saygılarımla...
    Cevapla
  • Nafi 5 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem ince gecenlerde hollanda televizyonunda hollanda mercileri beni cagirirsa seve seve gelirim diyor. Kendilerini hollandadaki turk vatandasi olarak cagiriyorum, gel muharrem, burda tavuk isine girelim
    Cevapla
  • Nafi 5 yıl önce Şikayet Et
    Kk yeteneginden degil kurnazligindan hala sandalyesinde. Muharremide meze yapti, resimlerden sonra birlikte arap sukruye gider raki icerler. Muharremde artik lider ben olacagim diyemez. Kk da aday ben olsaydim kazanirdik der,....way tilki way,...
    Cevapla
  • Nafi 5 yıl önce Şikayet Et
    Azinlik partisi olmus. Bu insanlara turkiye teslim edilmez.hdp ile birlessinler artik, hasret bitsin. Turk milleti ne muharrem inceyi nasip gormusler. Hala turk halkini anlayamiyorlar.
    Cevapla
  • Nafi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir fizik ogretmeninden beklenmeyecek bir cehalete cahip. Sanirim pek bir arastirma on hazirlik yapma aliskanligi yok. Ici bos bir lider. Hala ici bos economik vaatlerde bulunuyor. Bu tur politikacilar darbe donemlerini animsatiyor. Halbuki o donrmler coktan gecti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?