HDP'nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu!

HDP Parti Meclisi Cumhurbaşkanı adaylarını açıkladı. Meclis, cezaevinde bulunan eski eş başkan Selahattin Demirtaş'ı aday gösterdi.

HDP'nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu!
HDP'nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu!
GİRİŞ 25.04.2018 17:10 GÜNCELLEME 25.04.2018 17:20
Bu Habere 116 Yorum Yapılmış

Halkların Demokratik Partisi (HDP), 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Edirne Cezavi'nde bulunan eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın aday yapılmasını kararlaştırdı.

HDP Parti Meclisi, seçim ile ilgili çalışmalar için de Parti MYK'sına yetki verdi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 116
  • HAKİM 5 yıl önce Şikayet Et
    Selahattin demirtaş denilen zaat bundan önceki dönemlerde ekranlarda boy göstermiş , ve yaptığı yanlışları Türk milleti çok iyi biliyor. Ve yakın zamanda Türk adaletinin çevikliğiyle kendini kodeste buldu.Bu zaat muhterem Türkiyem , milletim veya devletim sözcüklerini kendi lugatınta yok sayan bu kişi , soruyorum size bu kişiyi hangi yüzle Büyük Türkiye Cumhuriyetin Cumhur başkanı adayı olarak gösteriliyor. ........Bu topraklarda palazlanıp ,Ülkenin imkanlarından faydalanıp suyunu Ekmeğini yemiş ama Adam olamayanları görmek istemiyoruz..........
    Cevapla
  • ebrar 5 yıl önce Şikayet Et
    Kahır olası kürt düşmanı daha da kurtulamadık 6-7 ekim olayların tek sebebi Yasin Börü ve diğer insanların katili.Bu sefer Erdoğan onu başkan yaptırmayacak.
    Cevapla
  • Biri 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP, HDP kadar olamadı.HDP başkanı hapiste bile olsa benim adayım derken,CHP yi çatı aday arayışına düşüren yönetici kadrosu kendi seçmenine ne diyecek?
    Cevapla
  • Tam Demokrasi 5 yıl önce Şikayet Et
    YSK bu gibi kisilerin aday olmasina izin verebiliyorsa, adayliklari gecerlidir. Alacaklari oy oranlarina göre halkin siyasi görüsleri de bilinmis olur.
    Cevapla
  • kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    sakın ittifaka girmeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi