Öğretmenlere idari izin müjdesi

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, öğretmenlerin, mesleki çalışma takvimini, bayram ve seçim dolayısıyla revize ettiklerini, 14 Haziran Arife Günü ile 25-29 Haziran tarihleri arasında idari izinli sayılacaklarını bildirdi.

Öğretmenlere idari izin müjdesi
Öğretmenlere idari izin müjdesi
GİRİŞ 25.04.2018 18:13 GÜNCELLEME 25.04.2018 19:49
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, çalışma arkadaşlarına verimli bir mesleki çalışma dönemi dileğinde bulunarak, emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Haziran 2018 döneminde öğretmenlerin yürütecekleri mesleki çalışmaların takvimini gözden geçirdiklerini belirten Tekin, şunları kaydetti:

"Öğretmenlerimizin, mesleki çalışma takvimini hem bayramlarını güzelce geçirebilmeleri hem de seçim sürecinde demokratik haklarını rahatça kullanabilmeleri açısından revize ettik. Öğretmenlerimiz mesleki çalışmalarının ilk haftasını, 9-13 Haziran tarihleri arasında, görev yaptıkları okullarda, ikinci haftasını, 18-22 Haziran tarihleri arasında ise istedikleri il ve ilçelerde başvurularını yaparak yürütecekler. 14 Haziran Arife Günü ve 25-29 Haziran tarihleri arasında idari izinli sayılacaklar."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 35
  • turkoya cevap 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın turko,babanızın hayrına yapmıyosunuz öğretme işini neyse parasını alıyorsunuz..ama gene begenmiyorsunuz..evet yetiştiremiyosunuz doğru bilmişsiniz en azından onu..
    Cevapla
  • zaza 12 5 yıl önce Şikayet Et
    zaten bahsetiğin seminer dönemlerinde çay pasta partileri veriliyor tatil olmazsa ne yazar
    Cevapla
  • zaza13 5 yıl önce Şikayet Et
    hayırdır kardeşim bu mu battı gözüne ??
    Cevapla
  • turko 5 yıl önce Şikayet Et
    Saygıdeğer olmayan saygısız yorumcular! Bu öğretmen düşmanlığı ne? Bu yorumları okuyup yazabiliyorsanız bir öğretmen sayesindedir. Yazık size, vay bize ne insan olmazlar yetiştirmişiz.
    Cevapla
  • sasa 5 yıl önce Şikayet Et
    ellerinden öperim hocam.. Allah yardımcınız olsun ne zorluklar çektiğinizi biliyorum. Bu ülkenin yarınlarını aydınlatıyorsunuz karşılığında bir teşekkür bile yokken.
    Cevapla
  • müsafür 5 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti'nin en zayıf olduğu kurum MEB. Bu sene çok az öğretmen alımı yaparak yüzbinlerce adayın 2017 kpss puanlarını yaktı ve çok tepki topladı. Meb'in bu hatası seçim sonuçlarına yansımamalı. Ak parti acilen 2017 kpss ile ek öğretmen ataması müjdesini vererek küskün olan yüzbinlerce adayın ve ailelerinin gönlünü almalıdır.
    Cevapla
  • Abou 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim her okuyan devlette çalışacak diye bir garanti veremez devlet. Arkadaş özelde çalışsın devlete giremiyorsa.Ayrica devlet kimseyi istemediği mesleği okutmuyor sen planlamani iyi yapmazsan,mesleğinde kendini gelistirmezsen tabi sana kimse iş vermez.Demek istediğim turkiyedeki insanlar diploma oriented olmuş diplomayı alınca iş diye bişey yok kendini ne kadar kaliteli yetistirdigin kistasta iş sahibi olursun.
    Cevapla
  • aboue 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet insanların geleceğini planlamakla görevlidir. İş sahibi olamayacak insanları okutup iş gücü kaybına sebep olmak yapabileceği en büyük hatalardan birisidir. Ülkeler ürettikleri iş gücü ölçüsünde dünyaya hakim oluyorlar. İnsanların hayatını boş yere heba etmesi ve işsiz kalması devletin kendisi içinde zarardır.
    Cevapla
  • Abou 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet hiçbir meslek grubuna iş garantisi vermekle yükümlü değildir.İsteyen oy verir isteyen vermez herkes kendisi bilir
    Cevapla
  • tepkili123 5 yıl önce Şikayet Et
    yazık çok çalışıyorlar, keşke az daha okuyup öğretmen olsaymışız.
    Cevapla
  • Gulcan 5 yıl önce Şikayet Et
    Oku, kim engel.okudun 80 puan aldin da devlet atamiyom mu dedi!
    Cevapla
  • Ayse 5 yıl önce Şikayet Et
    Olabiliyorsan buyur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz