Parti binası değil terör yuvası

Polisin HDP Güngören İlçe binasına düzenlediği operasyonda, HDP İstanbul İl Eşbaşkanı C.Ç., Güngören İlçe Eş Başkanı Ö.Ö. ve Y.S.’nin de aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

Parti binası değil terör yuvası
Parti binası değil terör yuvası
GİRİŞ 29.04.2018 09:32 GÜNCELLEME 29.04.2018 09:32
Bu Habere 153 Yorum Yapılmış

İstanbul Nöbetçi Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile akşam saatlerinde HDP Güngören İlçe Merkezine operasyon düzenleyen polis, HDP İstanbul İl Eş Başkanı C.Ç., İl Yöneticisi İ.Y., G.G., Güngören İlçe Eş Başkanı Ö.Ö. ve Y.S.’nin de aralarında bulunduğu 10 kişiyi gözaltına aldı. İlçe merkezi olarak kullanılan parti binasında toplantı sırasında gözaltına alınan 10 HDP’li, emniyete götürüldü.

Teröristlerin afişleri

 

 

Terör örgütü PKK’nın İmralı’daki elebaşısı Abdullah Öcalan ile öldürülen teröristlerin afişlerinin yer aldığı propaganda içerikli pankartlara el konulurken, aynı toplantıya katıldıkları ileri sürülen 30 kişi de ifadelerine başvurulmak üzere Güngören Güvenlik Büro Amirliğine götürüldü.

Operasyona, HDP üyelerinin ilçe binasındaki toplantıdan partinin sosyal paylaşım sitesince servis edilen bölücü terör örgütü PKK’nın İmralı’daki elebaşı Öcalan ile öldürülen bazı teröristlerin afişlerinin yer aldığı yasa dışı içerikler gerekçe gösterildi.

YORUMLAR 153
  • YasinBaba 5 yıl önce Şikayet Et
    Kapatılsın partiyi olur biter
    Cevapla
  • vatan mekan 5 yıl önce Şikayet Et
    verilen paralar la kendi güvenliğimizi tehlikeye atiyoruz belli adamlar teroriste lojistik sagliyor verme kardesim suçüstü yaptık daha ne olacak.
    Cevapla
  • YOLCU 5 yıl önce Şikayet Et
    VERENDE ALANDA HARAM YEMİŞ OLUR, biran önce YASA DEĞİŞMELİ.
    Cevapla
  • aydinft 5 yıl önce Şikayet Et
    parti yardımı nedir ya, komple kaldırılmalı
    Cevapla
  • selçuk 5 yıl önce Şikayet Et
    hakkım varsa haram olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'