Çorum’da, bir hafta içinde 5 gece Ulu Mezarlık’ta bir mezarın başında konuşup, ağlayan gizemli kızı yakalamak için gelen çok sayıda kişi mezarların arasında arama çalışması yaptı.

Çorum’da genç bir kızın 5 gündür geceleri mezarlığa gelerek bir mezarın başında ağladığı, görevlilerin kendisini fark etmesi üzerine uzaklaştığının iddia edildiği olayla ilgili sır perdesi sürerken vatandaşlarında gizemli kızın bulmak için Ulu Mezarlık’ta nöbet tutmaya devam ediyor. 

ÇORUM GİZEMLİ KIZIN PEŞİNDE

Gizemli kızın bulunması için yapılan çalışmalardan yine sonuç çıkmazken gencinden yaşlısına her yaş grubundan insan Ulu Mezarlık'ta akşam saatlerinden itibaren toplanmaya devam ediyor. Gece mezarlığa girişlerin yasak olması ve görevlilerin uyarılarına rağmen vatandaşlar sabaha kadar mezarlık içerinde gizemli kızı bulmak için el feneriyle arama yapıyor. 

Esrarengiz olayın çözülmesi için emniyet güçleri çalışmalarını aralıksız sürdürürken, gizemli kızın başında beklediği iddia edilen Fatma Ç.’nin mezarının bulunduğu bölgeye güvenlik kamerasının yanı sıra Emniyet Müdürlüğü tarafından geceleri ısıya ve harekete duyarlı fotokapan yerleştirildi. 

Zaman zaman ise mezar aralarında pusuya yatan grup gizemli kızın ortaya çıkmasını bekledi. Bazıları da mezar aralarına yatıp garip sesler çıkartıp korku salmak için çaba harcadı.

 

Yorumlar 24 Yorum Var
  • gizli kalsın 29.05.2018 20:15
    Kızın ismi ne. Nəysə kızın saçları da pek güzel ha
  • Görkem 11.05.2018 09:01
    İşiniz gücünüz yokmu sizin ya ne gereksiz adamlarsınız gidip yatın evinizde
  • esma 07.05.2018 16:51
    Bence ruhtur şehit olmuş olende annesidir mezardan kalkip annesinin yanına gidip dua Edip cikiyordur
  • Ferman 06.05.2018 23:55
    Senin yaptigini çorumlu da yapmaz sözünü daha iyi anlamis oldum böyle bir manyakligi çorumludan baskasi yapmaz size ne kizdan belki birinden gizli gelip duha ediyordur yakininin mezari basinda ne var bunda
  • herkes akıllı 05.05.2018 23:52
    Millete sorsan derlerki "delinin peşinden gidilmez derler" şimdi videoya baktım bu kız için delidir diyorlar millete sorsan herkes akıllıyım der ulan madem delinin peşinden veya arkasından gidilmezse o halde binlerce insan ne diye bu kızın peşinden gidiyor şimdi düşünüyorumda kim deli kim akıllı sizce hangisi kızcağızı bırakın ne istiyorsunuz mezarlıkta huzur aramış gitmiş dua etmiş ne var bunda
Daha fazla yorum görüntüle