Firari Tarkan Kadooğlu için özel ekip kuruldu

Ankara’da işlenen işadamı Ömer Faruk Ilıcan cinayetiyle ilgili hakkında gözaltı kararı olan TÜRKONFED Başkanı firari Tarkan Kadooğlu’nu bulmak için deneyimli dedektiflerden oluşan özel ekip kuruldu.

Firari Tarkan Kadooğlu için özel ekip kuruldu
Firari Tarkan Kadooğlu için özel ekip kuruldu
GİRİŞ 06.05.2018 11:20 GÜNCELLEME 06.05.2018 11:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kalegaz AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ilıcan cinayeti ile ilgili soruşturma sürüyor. Cinayet soruşturması kapsamında 1 Mayıs günü gözaltına alınan 7 şüpheliden Şanseer K., Abdülbaki K. ve Tarkan B. tutuklandı. Tarkan Kadooğlu’nun babası Cemal Kadooğlu’nun da aralarında bulunduğu 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Cemal Kadooğlu’nun, “Gaziantep’te yaşıyorum. Öldürülen Ömer Faruk Ilıcan’ı tanımam, hiçbir zaman da görmedim. Benim şirketlerle ilgim yok, emekliyim” sözleriyle kendini savunduğu öğrenildi.

İSTANBUL’DA 50 ADRESE BASKIN
 
Gazete Habertürk'ten Rıdvan Tezel'in haberine göre cinayet soruşturması kapsamında hakkındaki gözaltı kararından haberdar olmasının ardından kayıplara karışan Tarkan Kadooğlu’nu bulmak için çalışmalar sürüyor. Evinden çıkışı güvenlik kameralarınca görüntülenen Kadooğlu için İstanbul’da 50 adrese baskın yapıldı.
 
DEDEKTİFLERDEN OLUŞAN EKİP KURULDU
 
Tarkan Kadooğlu’nu bulmak için deneyimli dedektiflerden oluşan özel ekip kuruldu. Özel ekip, evinden aldığı birkaç parça eşya ve çanta ile apar topar kaçan Tarkan Kadooğlu’nu yakalamak için seri operasyonlar başlattı. Şırnak- İstanbul hattında aranan Kadooğlu’nun yurtdışına çıkmış olabileceği ihtimali de değerlendiriliyor.
 
5 MİLYON LİRALIK BORÇ İÇİN ÖLDÜRÜLDÜ
 
Ömer Faruk Ilıcan, 21 Mart’ta silahlı saldırıya uğramıştı. Ilıcan’ın 5 milyon TL’lik borcu için öldürüldüğü öne sürüldü. Ilıcan cinayeti soruşturması kapsamında Kadooğlu olayın planlayıcısı olarak aranıyor.

 

 

YORUMLAR 3
  • arnavut 5 yıl önce Şikayet Et
    birinci 5 milyon borç az değil .. ikincisi bu ülkede herkes her belediyede iş alır . önemli olan kamu hizmetidir .
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    5 milyon borc yüzünden insan öldürülürmü.bu ülkede hukuk var.öyle mafya yöntemini savunmanız cinayeti haklı gibi göstermeniz suç
    Cevapla
  • samet 5 yıl önce Şikayet Et
    şırnakta bir petrol istasyonu vardı.antebe geldi celal doğan belediye başkanı iken araç ihalesi,belediye otobüslerinin özelleşmesi ihalesini aldı sonra yükseldikçe yükseldiler holding oldular.esas bunları şirketi iyi bir incelemeden geçirilmeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!