Kilolarca altın ve 500 bin TL para takıldı

Alan Aşiretinin önde gelen isimlerinden Şaban Kahraman’ın oğlu Onur Kahraman ile Zümrüt Bayram, görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Kilolarca altın ve 500 bin TL para takıldı
Kilolarca altın ve 500 bin TL para takıldı
GİRİŞ 08.05.2018 02:40 GÜNCELLEME 08.05.2018 02:52
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Alan aşiretinin önde gelen isimlerinden Şaban Kahraman’ın oğlu Onur Kahraman ile Zümrüt Bayram için görkemli bir düğün töreni yapıldı. Kırda gerçekleşen düğüne katılan davetliler, okunan Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde halaylar çekerek doyasıya eğlendi. 3 bin 500 kişinin katıldığı ve kilolarca altın ile 500 bin TL paranın takıldığı gelin ve damadın mutlulukları ise gözlerinden okundu.

Kırda yapılan ve 3 gün 3 gece devam eden düğüne Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş, Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı, siyasetçiler, kanaat önderleri, dernek başkanları, STK temsilcileri, vatandaşlar ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

YORUMLAR 95
  • Nazlıcan63 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğuyu kötülemeyin arkadaşlar bizde urfalıyız. Ama doğuda parası olan yiyor.Hayırlısı olsun. İnşallah gelin altınları görünce damadı unutmaz.
    Cevapla
  • Tuşba belediyesi 5 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah Maşallah Maşallah Vali bey Belediye başkanı 2 komutan Emniyet müdürü Dernek yöneticileri Belediyenin yapmış olduğu Tuşba HALKALI köy yolu yeni asfaltlanmış yapılan asfaltı gidip kontrol etmelerini isterdim. 9 km lik yeni yapilan yola yapilan asfalti ve çukurları da kontrol etmeleride haber olaydi.
    Cevapla
  • devlet 5 yıl önce Şikayet Et
    paraya para demezler sonrada devlet bize bahmır derler yeşilkart filan çıkartırlar
    Cevapla
  • yaylagülüm 5 yıl önce Şikayet Et
    kaç tanesi bu zenginlikte.batıda binlerce milyarder var hangi birinin fakir birisine faydası var da doğudaki 3-5 ağanın birisine faydası olsun.
    Cevapla
  • Konyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bana biri açıklasın İSLAMDA böyle bir düğün anlayışı varmıdır. Ağalık sistemi ile Halkı sömürdüler Halk İslamdan soğudu Din ve Vatan Düşmanı oldu.
    Cevapla
  • Alperen 5 yıl önce Şikayet Et
    çıkıp bir de dövlat biza bahmiirr derler. şu para hangimizde var?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de peş peşe yangınlar
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi