ÖNDER’den Muharrem İnce'ye İmam Hatip daveti

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu’ndan, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce'ye İmam Hatip daveti geldi. Bekiroğlu, 'Sayın Muharrem İnce, imam hatiplerde bilim, teknoloji, uygarlık vb görmek için buyrun sizi davet ediyoruz' dedi.

ÖNDER’den Muharrem İnce'ye İmam Hatip daveti
ÖNDER’den Muharrem İnce'ye İmam Hatip daveti
GİRİŞ 11.05.2018 23:15 GÜNCELLEME 11.05.2018 23:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Muharrem İnce, Rize mitinginde Türkiye'nin sorunlarının eğitimle çözüleceğinden bahsederek şunları söyledi: "Çocuklarımızı iyi yetiştireceğiz. Anneler, AK Partili anneler size sesleniyorum. Sizin çocuklarınızı iyi yetiştireceğiz. İmam hatip lisesine gidiyor çocuklarınız. Ey benim AK Partili bacım, çocuğunu İmam hatip lisesine gönder sorun yok ama üniversite sınavında kaçıncı oluyor? Ona bak. Bilim, teknoloji ve uygarlık lazım bize."

ÖN KABULLERİNİZİN GENÇLERE FAYDASI YOK

 

 

Muharrem İnce’nin imam hatiplerle ilgili bu konuşmasına ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu Twitter’dan cevap verdi. Muharrem İnce’ye imam hatipleri tanımak için bir davette bulunan Bekiroğlu, şunları söyledi: "Sayın Muharrem İnce, imam hatiplerde bilim, teknoloji, uygarlık vb görmek için buyrun sizi davet ediyoruz. Ön kabullerinizin, eğitime, gençlere hiç bir faydası yok. Sözlerimiz, tarzımız bilinçaltımızı yansıtır. Sayın İnce, 'Karıncayı bile incitmem deme, Bile’den incinir karınca."

YORUMLAR 2
  • DEREKÖYLÜ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuşmadan sonra halâ CHP ye oy veren ve müslüman olduğunu söyleyen kardeşlerim LÜTFEN bir kere daha düşünün. Bu zihniyet seçime kadar müslüman gibi görünüp arada bir CUMA'yada giderler ama gerçekte bu zihniyet MÜNAFIK'tır. Haşa Allah'ın oğlunun olmadığını bile bile bu benzetme ŞİRK'tir. Her nefis ölümü tadacaktır. ayeti kerimesinden nefret eden yine bu zihniyettir...
    Cevapla
  • Fani 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP Bulduğu ilk fırsatta İslama ve değerlerine saldırmaktan kendini alamaz.Dinini bilen ve yaşayan müslüman Barışın,kardeşliğin,hukukun güvencesi olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!