"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevmiyorlar çünkü..."

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegovic, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Müslümanların uzun süre beklediği büyük bir lider olduğunu ve bu nedenle Batı tarafından pek sevilmediğini söyledi.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevmiyorlar çünkü..."
"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevmiyorlar çünkü..."
GİRİŞ 12.05.2018 12:35 GÜNCELLEME 12.05.2018 12:36
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Genel Başkanı olduğu Demokratik Eylem Partisinin (SDA) Gençlik Kolu tarafından düzenlenen bir programa katılan İzetbegovic, Erdoğan'ın 20 Mayıs'ta Bosna Hersek'e yapacağı ziyarete ilişkin açıklamada bulundu.

İzetbegovic, ziyaret kapsamında gerçekleşecek görüşmede, Türkiye'nin desteğiyle yapılan ve Bosna Hersek'in başkenti ile Sırbistan'ın başkentini birbirine bağlayacak Saraybosna-Belgrad otoyol projesini ele alacaklarını aktardı.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bosna Hersek'in dostu olduğunu belirten İzetbegovic, "Dostumuz, Batı'da pek sevilmiyor. Çünkü Erdoğan Müslümanların uzun süre beklediği büyük bir lider." dedi.

RAHATSIZ OLUYORLAR

"(Batı'dakiler) Kendilerine rakip olarak görmedikleri ilkel ve cahil Müslümanlardan rahatsız olmuyorlar." diyen İzetbegovic, "Ancak ekonomik gelişim söz konusu olunca, ülkesini 10 yılda 20. sıradan 10. sıraya taşıyan, dünyanın en büyük havalimanını inşa eden, iç savaşın, terörün, sınırları etrafında yaşanan tüm savaşların yükünü omuzlayan, 3 milyon sığınmacıya kapılarını açan bir adamdan rahatsız oluyorlar." değerlendirmesinde bulundu. 

İzetbegovic, Bosna Hersek'te de Erdoğan'ı sevmeyen kompleksli Boşnaklar bulunduğuna dikkati çekerek, "Erdoğan’a, dostlarının ve onunla gurur duyanların da var olduğunu kanıtlayacağız." ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 30
  • FeZa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu sıradan bir ayakta kalış değil. İslamın 80 yıllık dirilişinin başladığının göstergesidir 80 yıl sonra başarulı olacaklar yani kıyamete doğru
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 5 yıl önce Şikayet Et
    Can çıkmadan huy çıkmaz derler... Abdülhamit Hanada malum çevreler aynı iftiraları atmaktalar hatta eski devlet adamlarınd dahi...
    Cevapla
  • Sedat 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaa bırak... Kudüs kararına BM'de neden karşı oy kullanmadın??? Ne kadar aldınız Trump'tan?? Bunları mümin sanmayın arkadaşlar lütfen... Daha Cumhurbaşkanını orda konuşturup konuşturmayacaklarını bile net olarak söyleyemiyolar
    Cevapla
  • erhan 5 yıl önce Şikayet Et
    bosna hersek de 3 lü yönetim var. bunlar sirplar-hirvatlar ve boşnaklardan olusur. oylamada bosnaklar lehimize karar vermislerdir. digerleri aleyhte karar verdigi icin oylama da maalesef onlarin dedigi olmustur.
    Cevapla
  • bekir 5 yıl önce Şikayet Et
    boşnakların o kararda suçu yok, araştır önce.
    Cevapla
  • hako 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim reisim turkiyeyi asti artik sirada dunya liderligi var
    Cevapla
  • Ali aksoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Almanya oldum olasi balkanlar için, iyi bir düşünceye hiçbir zaman sahip olmamiştir.otto von bismark in 1878 söyledigi gibi...bakanlar, saglikli bir piyade askerinin kemikleri kadar degerlidir,oldum olasi bu balkanlar aşagilanmişlardir,ama bu fitne,yalan gavurlarin bir buluşudur!başkalarini küçültüp kendilerini bir basamak yukariya çikaranlar,bir gün gerçekleri ögrenme mecburiyetinde kalacaklardir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”