Katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı

Erzurum - Bingöl karayolunda minibüs ile otomobilin carpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti 10 kişi yaralandı.

GİRİŞ 14.05.2018 09:13 GÜNCELLEME 14.05.2018 10:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kaza bugün saat 06.00 sıralarında Erzurum'un Çat ilçesinin 10'uncu kilometresindeki Parmaksız köyü mevkiinde meydana geldi. Otomobil ile karşı yönden gelen panelvan tipi araç, kafa kafaya çarpıştı. 

1'İ ÇOCUK 5 KİŞİ ÖLDÜ, 10 KİŞİ YARALANDI

Kazada, ilk belirlemelere göre 1'i çocuk, 5 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi de yaralandı. Kaza sonrası savaş alanına dönen olay yerine çok sayıda AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 





Araçlarda sıkışan yaralıların kurtarılması için büyük bir mücadele verildi. Yaralılar Erzurum'daki hastanelerde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşma başlatıldı.


 

 

YORUMLAR 6
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Trafik kazası haberlerine özellikle yorum yapıyorum. Şu kendini şoför zanneden yaratıklar (bu olay nasıl oldu bilmiyorum.) kurallar ne için var, aracın kadranını sonuna kadar görmek zorunda mısın?, her gün trafikte görüyorum, ışık ihlali (çok fazla), ters yönden giden (çok fazla), bunları yapan adam kopyalarından birde diğer kurallara uymalarını mı bekleyeceğiz ! Makas atanlar, şerit ihlali yapanlar, say say bitmez, Hayır uyarma da uyaramıyoruz ki kardeşim, yine suçlu biz oluyoruz. Bu arada Türkiye'de satılan her araçta sinyal kolu vardır !
    Cevapla
  • ultra 5 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye de sürücü bakış açısı sudur: kurallar acemiler içindir. bu kafa değişmedikçe katliamlar durmaz.
    Cevapla
  • alivelideli 5 yıl önce Şikayet Et
    Hâla bölünmüş yollarda hız sınırlarına isyan eden ULTRA Zeka' lar var. Hız sınırlarına, radarlara isyan eden ve bölünmüş yollarda tırların arkasına kamyon arkasına takılır kağnı gibi gideriz diyen ULTRA' lar var. Kaldı ki bu kaza gidiş-geliş çift yönlü bir yolda meydana gelmiş.
    Cevapla
  • Gerçeğin Sesi 5 yıl önce Şikayet Et
    Trafik terörü var denetim yok ceza yok eğitim hic yok
    Cevapla
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    katliam gibi değil direk katliam bence çünkü sürücüler malesef hiçbir kurala uymuyor
    Cevapla
  • yüksel 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah Teala cc Hz.leri vefat edenlere rahmet etsin. Yaralılara hayırlı acil şifalar, acılı ailelere sabırlar versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi