İstanbul'da yakalandı! Değeri 15 milyon lira

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 80 kilo 500 gram eroin ele geçirildi. Operasyon kapsamında 6 kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 16.05.2018 14:27 GÜNCELLEME 16.05.2018 17:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı çalışmalarda bazı şüphelileri takibe aldı. Narkotik polisleri 9 Mayıs'ta Silivri, Çatalca ve Bayrampaşa'da bulunan 4 eve operasyon düzenledi.

Özel harekat polisleri ve bir narkotik dedektör köpeğinin destek verdiği operasyon kapsamında B.S., İ.S., A.Ş., İ.K., Z.K. ve E.Y. yakalanarak gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda piyasa değeri 15 milyon lira olduğu öğrenilen 80 kilo 500 gram eroin ele geçirildi.

 

Gözaltına alınan 6 şüphelinin Vatan Caddesi'nde bulunan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam ediyor. Narkotik polisleri, Özel Harekat ve narkotik dedektör köpeğinin katıldığı operasyon polis kameraları tarafından görüntülendi.  

YORUMLAR 2
  • Dağdelenoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu uyuşturu el altından İsraile satılmalı. Bari iki işe yarar.
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Iyi inceleyin Hollanda terör uyuşturucu devletine gidiyordur. Iki yüzlülere çok dikkat edin. Bir tarafta insan hakları oyalama hukukturizmi diğer tarafta uyuşturucu turizmi, gençliği imha! Bu trafikte küfür, Müslüman gençleri kullanıyor. Canlı şahidim . Tepki gösterildiğinde Muhammed sav ümmeti bu işi yapıyor diyorlar. Vallahi kanıma dokunan bu sözü beni ameliyat eden doktor söylemişti. Şimdi duydum ölmüş.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!