81 yaşında işlediği suçu duyunca ürpereceksiniz

Edirne'de tartıştığı eşi Kıymet Özkan'ı (81) keserle başına vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan İsmail Özkan (81), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Pişman olduğunu belirten İsmail Özkan'ın, adliyeye götürülürken, yürümekte zorlandığı görüldü.

81 yaşında işlediği suçu duyunca ürpereceksiniz
81 yaşında işlediği suçu duyunca ürpereceksiniz
GİRİŞ 16.05.2018 14:19 GÜNCELLEME 16.05.2018 14:30
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Nişancıpaşa Mahallesi, Çokalca Sokak'taki bir apartmanda oturan 3 çocuk ve 8 torun sahibi İsmail Özkan, dün çıkan tartışmada eşi Kıymet Özkan'ı keserle başına vurarak öldürdü. İsmail Özkan gözaltına alınırken, Kıymet Özkan'ın cesedi ise otopsi için Edirne Sultan 1'inci Murat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde ifadesi alınan İsmail Özkan, eşi kız kardeşinin yanına gitmek isteyince tartışmanın çıktığını belirterek şöyle konuştu:

 

 

"Kıymet benim ikinci eşimdir, kendisi ile 12 yıldır resmi nikahlı olarak evliyim. Ara sıra aramızda münakaşa yapardık. Eşim sabah saatlerinde eşyalarını toplayıp kız kardeşinin yanına gitmek istediğini söyledi. Bende kendisine 'olur mu öyle şey? Burası senin evin, bir yere gidemezsin. Kız kardeşin ile aramız yok, görüşmeni istemiyorum' dedim. Ancak eşim bana 'deli misin sen?' diyerek odada bulunan sehpanın bacağını attı. Benim moralim bozuldu ve tartışmaya devam ettik. Bu esnada salonda kapının yanında işlerim için kullandığım keseri gördüm. Bir anlık sinir ile eşime saldırdım, suratına vurdum. Ancak kaç defa vurduğumu hatırlamıyorum. Eşim bu sırada yere düştü ve 'imdat' diye bağırdı."

Herhangi bir psikolojik tedavi görmediğini ve bir anlık sinirle eşini öldürdüğünü kaydeden Özkan, pişman olduğunu ifade etti. 

YÜRÜMEKTE ZORLANDIĞI GÖRÜLDÜ

İşlemlerinin ardından İsmail Özkan, Edirne Adliyesi'ne sevk edildi. İsmail Özkan'ın iki polis eşliğinde bastonla yürümekte zorlandığı görüldü. Savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılan Özkan, 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

YORUMLAR 18
  • Dum ay 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaaa üzüldüm şimdi dedem naptın sen o dunyanıda bu dünyanıda naptın dedem ya
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    81 sene heba oldu gitti. Ve Allah bilir ahirette. Ne olursa olsun kahrımızı çeken karılarimiza el kaldırmamalıyız.
    Cevapla
  • Jordi 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı evlatmış
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    adam psikolojik tedavi görmediğini söylüyor,ama ufak bir sinirlenmeyle birine zarar verebilecek kadar psikolojisi bozuk.dikkat edilirse 81 yaşına kadar eşleriyle mühim bir sorun yaşamamış,ama yaşlılığından ötürü psikolojisi ve sinirleri zayıflamış,ufak bir sinirlenmeyle birini öldürebilecek duruma gelmiş. bence cezaevine değil,bir akıl hastanesine kapatılıp psikolojik tedavi görmesi lazım.aklı normal değil.ceza verilmemesi lazımdı.
    Cevapla
  • Gaddar 5 yıl önce Şikayet Et
    Gecmisinde siddet aliskanligi olmasa bu yasinda cesaret edemezdi kesere ..ceksin cezasini
    Cevapla
  • Anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    bilmis bilmis konusma sus
    Cevapla
  • erbat 5 yıl önce Şikayet Et
    81 yasina kadar dayanmis gariban
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahım aklıma yardım et
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!