Bahçeli, Yenikapı için kararını verdi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın Yenikapı'da düzenlenecek "Zulme Lanet, Kudüs'e Destek" mitinginde milletle beraber olacaklarını bildirdi.

Bahçeli, Yenikapı için kararını verdi!
Bahçeli, Yenikapı için kararını verdi!
GİRİŞ 17.05.2018 15:16 GÜNCELLEME 17.05.2018 15:48
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, tarihin hiçbir döneminde zulümle abat olana rastlanmadığını belirtti.

Zulmün, insanlık değerlerinin inkarı, ihanetin baş tacı, kötülüğün saltanatı olduğunu ifade eden Bahçeli, zulme karşı tarafsız kalmanın da zulüm, zillet, ziyan, zarar olduğunu vurguladı.

 

 

Türk ve İslam yurtlarında zalimlerin kanlı ve karanlık fermanının egemen olduğuna dikkati çeken Bahçeli, "Buna sessiz kalmak, buna duyarsız davranmak zulme ortak olmak, zımnen onay vermektir. Türk milleti hiçbir asır ve çağda zulme destek vermemiş, bundan sonra da vermeyecektir. Kudüs, ilk kıblemizdir. Kudüs, Miracımızın aziz şehridir." değerlendirmesinde bulundu.

Bahçeli, Kudüs'ün semavi dinlerin buluşma ve barış içinde yaşama alanı olduğunu hatırlatarak, Kudüs'ün bugün zincire vurulduğunu, Filistinlilerin katliama maruz kaldığını belirtti.

"Artık sözün anlamını kaybettiği bir aşamaya yavaş yavaş gelinmektedir." ifadesini kullanan Bahçeli, MHP'nin zalimlerin tam karşısında, milletiyle bir ve beraber olduğunu vurguladı.

- "MHP zulmün amansız düşmanıdır"

MHP'nin mazlumların sedası, mağdurların taviz vermeyen sevdalısı ve sözcüsü olduğunun altını çizen Bahçeli, Gazze'de 8 aylık Leyla'nın zehirli gazla katledilişinin, insanlığın sarsıla sarsıla inişinin izhar ve ilanı olduğuna işaret etti.

Devlet Bahçeli, sayıları 60'ı aşan Filistinlinin şehadetinin ise vicdanların harap ve bitap düşmesinin ifadesi anlamına geldiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Zulüm lanetlenmezse şeytani emeller selamlanmış olacaktır. Zalimler reddedilmezse masumlar iyice sönecek, iyice sinecek, hepten kaybedecektir. Bu nedenle MHP zulmün amansız düşmanı, zalim ve canilerin ebedi karşıtıdır. Tarafımız elbette bellidir, o da Hakk'ın ve haklının yanıdır. Bunu tüm dünyaya tekraren göstermek için yarın saat 16.00'da İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek 'Zulme Lanet, Kudüs'e Destek' mitinginde aziz milletimizle bir ve beraber olacağız, ilk kıblemizin onurunu savunacağız. 18 Mayıs Cuma günü, İslam'ın vicdanı, Türklüğün kati ve keskin şuuru Yenikapı'da bir kez daha destan yazacak, dosta güven, düşmana korku salarak zulme ve zalimlere açık, ikaz dolu bir mesaj verecektir. Yenikapı'da buluşmak dileğiyle."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 20
  • Sema 5 yıl önce Şikayet Et
    Mazlumun yanında duranlara selam olsun!
    Cevapla
  • Fani 5 yıl önce Şikayet Et
    Yanlız bu af meselesini dile getirmesi hata idi.
    Cevapla
  • İĞDİRLİ HALİL 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam duruşunu bozmadı HELAL SANA BAHÇELİ DEDE
    Cevapla
  • ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    yasasin muhafazakar milli ve yerli türkiye cumhuriyeti
    Cevapla
  • 2023 5 yıl önce Şikayet Et
    Helalin var sayin bahçeli. Zaman Birlik zamani.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan İstanbullulara müjdeyi verdi!
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...