Ceza böyle olur: Tecavüzcüye yarım asırlık hapis!

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde 18 yaşındaki kız öğrenciye cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan şahıs Turgutlu Ağır Ceza Mahkemesince 53 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Ceza böyle olur: Tecavüzcüye yarım asırlık hapis!
Ceza böyle olur: Tecavüzcüye yarım asırlık hapis!
GİRİŞ 17.05.2018 16:36 GÜNCELLEME 17.05.2018 16:36
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Olay geçtiğimiz şubat ayında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Manisa'nın Ahmetli ilçesinde S.Ç. isimli bir kişi sabah saatlerinde takip ettiği 18 yaşındaki bir kız öğrenciye cinsel saldırıda bulundu.

Emniyet ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda yakalanarak tutuklanan S.Ç., Turgutlu Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada hakim karşısına çıktı.

 

 

Davada S.Ç. mahkeme tarafından cinsel saldırı suçundan 30 yıl, kişiyi silahla ve cinsel saldırı amaçlı hürriyetinden yoksun kılma suçundan 21 yıl ve mala zarar verme suçundan 2 yıl olmak üzere toplamda 53 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

YORUMLAR 14
  • İlginç 5 yıl önce Şikayet Et
    Şeriat şart
    Cevapla
  • Ahmet Şahinalp 5 yıl önce Şikayet Et
    53 yıl x 365 gün × 3 öğün = 54.750 kere yemek yiyecek milletin bütçesinden. Artı güvenliği temizliği derken 53 yıl devletin personeli de meşgul olacak ; onlarda maaşını almaya devam edecek. Adama ÖDÜL verilmiş ; Ceza dediğin İDAM DIR.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    İsviçre medeni hukukuna göre ve Fransız kanunlarına göre bir ceza verilmiş ...kızın durumu ailesinin durumu ancak gözardı edilmiş ceza bizim kültürümüze uygun verilsin bakbakalım bir daha tecavüz olurmu
    Cevapla
  • ...... 5 yıl önce Şikayet Et
    Tecavüzün tek bir cezası olur idam.
    Cevapla
  • ceva 5 yıl önce Şikayet Et
    içerde öteki mahkumlar onu idam ederler merak etme.
    Cevapla
  • dursun 5 yıl önce Şikayet Et
    eee sonra ne kadar yatar. yarın af çıkar dışarı. bunlar çözüm değil. itlaf edeceksin o kadar ,çözüm isteniyorsa. yoksa hadi yatmazya yatarsa 53sene besle domuzu çok kötü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'