İki polisi bıçaklayan doktor görevine geri döndü!

ZONGULDAK’ın Kilimli ilçesinde 2 polis memurunu bıçakla yaraladıktan sonra tutuklanan doktor Y.A. (32) tahliye edildikten sonra görevine döndü.

İki polisi bıçaklayan doktor görevine geri döndü!
İki polisi bıçaklayan doktor görevine geri döndü!
GİRİŞ 18.05.2018 14:20 GÜNCELLEME 18.05.2018 14:20
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

Olay, 2 Ocak tarihinde Kilimli Semt Polikliniği önünde meydana geldi. Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli doktor Y.A.’nın bıçakla çevreye rahatsızlık verdiği ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polislerin uyarılarına karşın Y.A.,saldırgan tavrını sürdürünce polis müdahale etti. Y.A., önce komiser Orkun D.’yiÿ alnından, polis memuru Uğur G.’yi ise sağ gözünden bıçakla yaraladı. Kaçan Y.A., kısa sürede yakalandı.

Doktor Y.A., Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde gördüğü tedavinin ardından ’kasten yaralama’ ve ’görevi yaptırmamak’ suçlarından 19 Şubat’ta tutuklandı. Polis memurları da tedavilerinin ardından taburcu edildi.

 

 

Y.A., avukatının yaptığı itiraz üzerine geçen Mart’ta tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Doktor Y.A.’nın göreve iade için yaptığı başvurusunun daÿ kabul edildiği, geçen günlerde görevine döndüğü bildirildi.

YORUMLAR 118
  • köyün delisi.. 5 yıl önce Şikayet Et
    yahu herşey bir tarafa bu deli nasıl doktorluk yapar yazık değilmi hastalara
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Yargı suçluyu korumak üzerine kurulu. suç her ne olursa olsun daha az nasıl ceza verebiliriz? Yargi tamamen bunun için çalışıyor
    Cevapla
  • Hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    bu ilk değil sonda değil, polis silah taşıyor ama kullanamaz, Avrupa'da olsa adamı duman ederler, ama burası Türkiye polis oluyorsan ölüme hazır ol, yıllardır bu böyle devleti temsil eder. kim olursa olsun, polise kalkan el kırılmalı, polise verilen değer devlete verilen değerdir.
    Cevapla
  • osmanlı 66 5 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış cok büyük yanlış ohaaaa ki oahaa yuhhhh
    Cevapla
  • @li 5 yıl önce Şikayet Et
    pozitif yorum yapanları muayene için önden alalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler