7 aylık hamile eşinin gözü önünde dövdüler

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, pazardan eve dönüşte dinlenirken yola bıraktıkları malzemelerin üzerinden kamyonet geçen çift ile araç sahibi arasında kavga çıktı. Kamyonet sahibi ve akrabaları, 7 aylık hamile eşinin yanında Hüseyin Kızıltepe'ye tekme tokat saldırdı.

7 aylık hamile eşinin gözü önünde dövdüler
7 aylık hamile eşinin gözü önünde dövdüler
GİRİŞ 19.05.2018 19:42 GÜNCELLEME 19.05.2018 19:42
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Olay, saat 15.00 sıralarında Ereğli'nin Müftü Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, pazardan alışveriş yapan 7 aylık hamile Nazlı Kızıltepe ve Hüzeyin Kızıltepe evlerine doğru yürümeye başladı.

Bir süre sonra dinlenmek isteyen çift, aldıkları malzemelerin bulunduğu torbaları yola bıraktı.

Bu sırada yoldan geçen bir kamyonet, malzemeleri ezip uzaklaştı. Kamyonetin kime ait olduğunu öğrenen çift, araç sahibinin iş yerine giderek olayı anlatıp, tepki gösterdi.

Taraflar arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kamyonet ve iş yeri sahibi E.T., akrabaları ve çalışanları ile birlikte Hüseyin Kızıltepe'ye saldırdı. 5 kişi, hamile eşinin yanında Kızıltepe'yi yere yatırıp tekme tokat dövdü.

Çevredekiler, E.T. ve yanındakileri güçlükle sakinleştirdi. Hüseyin Kızıltepe aldığı darbelerle yaralanırken, eşi gözleri önünde saldırıya uğrayan Nazlı Kızıltepe sinir krizi geçirdi. Kavga anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri, E.T. ve yanındaki 4 kişiyi ifade için polis merkezine götürdü. Sağlık ekipleri de yaralı Hüseyin Kızıltepe ve Nazlı Kızıltepe'ye müdahalede bulundu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 21
  • salih armutlu 5 yıl önce Şikayet Et
    nerde adalet nerde devlet dag kanunu güçlü olan vursun kırsın negüzel memleket
    Cevapla
  • tyfn 5 yıl önce Şikayet Et
    Ceza yok bu mandalara. Herkes öfkeli her kes tahammülsüz olmuş. Milletimizin ayarını bozdular. Allah tez zamanda fabrika ayarlarına dönmeyi nasip etsin
    Cevapla
  • Trabzonsporlu 5 yıl önce Şikayet Et
    zonguldaklılar delikanlı olur bu mahlukatlara hesabını soracak birleri elbet vardır zonguldak ta
    Cevapla
  • el_turco 5 yıl önce Şikayet Et
    adam akıllı ceza olsun, bak bakalım oluyor mu böyle olaylar! Polis savcı ile görüşecek savcı şahısların ifadesini alın evrakı da ikmalen gönderin diyecek daha sonra da takipsizlik verecek. Bu adi insan müsveddeleri de biliyor bunları. Ceza caydırıcı olmalı olmadığı zaman da mağdur kendi cezasını vermeye kalkıyor ki sorun daha da büyüyor. ADALET şart. Kanun haklı ve mağdurun yanında olmak zorunda...
    Cevapla
  • sessizlik 5 yıl önce Şikayet Et
    birgun trafik isiklarinda durduktan sonra yoluma devam ederken arkadan tik tik sesler duymaya basladim..bir baktim ki bisikletli bir genc 12 yaslarinda arabanin tepe citasina sol eliyle tutunmus ve bisikletin direksiyonun sol tarafi arabaya carpip duruyor...yavasca durdum ve cami indirdim napiyon sen lan dedim geberecen arabanin altinda...abi dedi yaninda esin var gel tartismayi buyutmeyelim esin korkmasin....ozur dilerim dedi...ben de ne diyim tamam canim dikkatli ol Allah korusun basina bisey gelebilir dedim...simdi bu haberdeki hayvanlarin bir cocuk kadar akli bile yok...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…