Anahtarı unutunca itfaiyeyi aradı

Kağıthane’de ocakta yemeği varken dışarı çıkan ve anahtarı kapıda unutan kadın "Çocuğum içeride kaldı" diyerek itfaiyeyi aradı. İtfaiye ekipleri eve gelerek kapıyı açtığında, evde çocuk olmadığını gördü.

GİRİŞ 20.05.2018 09:55 GÜNCELLEME 20.05.2018 10:01
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İddialara göre, Şirintepe Mahallesi Ahenk Sokak’taki 2 katlı bir apartmanda ikamet eden bir kadın, dün saat 16.00 sıralarında ocakta yemeği bırakıp evinden dışarı çıktı. Bir süre sonra evin anahtarını kapının arkasında unuttuğunu fark etti. Kadın hemen çilingir çağırdı. Eve gelen çilingir kapıyı açamadı. Bunun üzerine, itfaiyeyi arayarak evde çocuğunun kaldığını ve kapıyı açamadığı yönünde ihbarda bulundu.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri polis eşliğinde itfaiye merdiven aracı yardımı ile evin camını açarak içeriye girdi. Evde çocuk olmadığını gören itfaiye ve polis ekipleri, kadına çocuğu bulamadıklarını söyledi. Bunun üzerine kadın, görevlilere anahtarını kapının arkasında unuttuğunu ocakta yemeği olduğunu çilingir çağırdığını ancak kapının açılmadığını son çare olarak da itfaiyeyi aradığını belirtti. İtfaiye ekipleri bir süre kadını bilgilendirip bir daha böyle ihbarda bulunmaması yönünde uyardıktan sonra olay yerinden ayrıldı.

Mahalle sakinlerinden Gültekin Durak, "Komşumuzun kapısı içeriden kilitli kalmış, ocakta yemeği varmış. İtfaiye ekiplerini çağırmış, kapının açılmasını istemiş" diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 9
  • yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    doğalgaz vanasını kapatsaymış ya
    Cevapla
  • kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    gereksiz yere devletin memurunu meşkul ettiyi için gelme parasi alinmali? bir dahakine unutmaz!
    Cevapla
  • Nur 5 yıl önce Şikayet Et
    Yalana asla lüzum yok..bizzat 2 defa anahtar unutmuş birileri olarak çağırdık.. ikisinde de aslan gibi gelip açtılar..çocukta yoktu içeride yemekte..
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence gayet mantıklı. Çünkü 1 saat sonra itfaiyeyi mecburen çağırmak zorunda kalabilirdi.
    Cevapla
  • YusufBeytican 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesin İtfaye gelmez sanmıştır.Polis hemen gelmiyor o tamam,polis önce bir sürü soru soruyor bu soruların çoguda sizi suçlu ve yalancı duruma düşürmeye yönelikmiş gibi geliyor.Yetmedi watsaptan resim istiyorlar.Daha önce benim ve bazı komşularımın,iş verenimin başına gelen olayda şahit oldum polisin gelmesi için adamlar adete yalvaracak duruma düşüyorlar.Bu kadın da öyle sanmıştır gelmez sanmıştır.Gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlar,bu asılsız ihbarların bedelini ödüyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi