Sabiha Gökçen Havalimanı’nda çağrı üzerine içerisinde kadınların da olduğu yolcuları aracına alan UBER sürücüsü ve yolcuları, taksici olduğu iddia edilen bir grup tarafından yolu kesilerek tekme ve yumrukla darp edildi. Dehşet anları cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Yorumlar 10 Yorum Var
  • adil 21.05.2018 13:15
    Uber sürücüleri suçlu! Onların öyle bir yolcu taşıma ruhsatları yok! Burda Taksicilerin tepkisi kaba! Hükümet bu durumu biliuor ve ses çıkarmıyor. Uber üzerinden çalışan herkes cezalandırılmalı. Devlete vergi veren Taksicinin Müşterisini başkası gelip alıyor ve vergi dahi ödemiyor! Birde Uber dediğiniz şey AMD menşeli ve döviz olarak yurt dışına paralar çıkıyor.
  • ağrılı-04 21.05.2018 12:42
    Birgün sağlam kayaya çarpacak bu taksiciler sıkacak ubercilerden birisi kafasına ozaman görecekler kendinizi ne sanıyorsunuz ey taksiciler sabırda bir yere kadar.Siz böyle yaptıkça vatandaş artık taksiye binmez nefret ettirmeyin kendinizden
  • yalova lı 21.05.2018 12:39
    Allah aşkına birileri ölmeden şu olaya bir çözüm bulunsun... Yazık günah iş işten geçmeden Devletimizin bunu çözmesi lazım.
  • Misafir 21.05.2018 12:33
    Taksiye biniyoruz şoför uber yüzünden gergin. Uber çağırsan devlet ceza kesiyor. Resmen devlet eliyle halkın huzuru kaçtı. Sn cumhurbaşkanım sn başbakanım siz ülkemizdeki huzursuzluğu gerginliği görmüyor musunuz. Herkes gergin. Halk huzursuz. Neden görmezden geliyorsunuz. Ya uber serbest artık ceza yok deyin. Yada erişim engeli koyun taksici rahatlasın. Böyle halkı huzursuz etmeye kimsenin hakkı yok. Ailemizle yolculuk edemiyoruz. Hala bi açıklamanız bile yok. seçim öncesi böyle gerginliğe ne gerek var. Çıkın açıklama yapın lütfen.
  • emekçi 21.05.2018 12:27
    devlet cinayet işlenmesini beklemeden bu işi çözmelidir,ya uber yasaklanır büyük ceza geiir yada saldıran taksicilere büyük ceza gelir,devlet birşey yokmuş gibi kenardan seyredemez,bir cinayette vebal düzeni sağlayamayanadır.
Daha fazla yorum görüntüle