Akar ve Fidan'ın talepleri kabul edildi

FETÖ’nün darbe girişimi sırasında Kara Havacılık Komutanlığındaki eylemlere ilişkin davada, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, davaya müdahillik talepleri kabul edildi.

Akar ve Fidan'ın talepleri kabul edildi
Akar ve Fidan'ın talepleri kabul edildi
GİRİŞ 21.05.2018 13:02 GÜNCELLEME 21.05.2018 13:02

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi sırasında Kara Havacılık Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 3’ü sivil 151 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.

Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince, Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’ndeki salonda görülen duruşmada sanıklar ile avukatları hazır bulundu.

 

 

Tanık sıfatıyla ifadesi alınan Ramazan T, geçmişte FETÖ yapılanması ile bağı bulunduğunu, Kara Harp Okulu öğrencisi olduğu dönemden de sanık eski teğmen Mehmet Fatih Armağan’ı tanıdığını anlattı.

"FETÖ EVİNDE TANIŞTIK"

Ramazan T, pilot kursu gördükleri dönemde Ankara Yenimahalle’deki bir FETÖ evinde sanık Armağan ile tanıştırıldığını dile getirdi.

Talimatla ifadesi alınan tanık Turgut E, Mardin Nusaybin’de subay olarak görev yaptığını, sanık Mikail Aydoğan’ı Kara Harp Okulundan tanıdığını belirtti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor