Sadece bir kez yaptı sonu korkunç! Bir tek o kaldı

Erzurum'un Oltu ilçesinde Adem Sağdıç'a (42) ait 100 koyun gece bırakıldığı çadır ahırda havasız kalarak telef oldu.

Sadece bir kez yaptı sonu korkunç! Bir tek o kaldı
Sadece bir kez yaptı sonu korkunç! Bir tek o kaldı
GİRİŞ 21.05.2018 13:48 GÜNCELLEME 21.05.2018 13:57
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

İlçenin Cumhuriyet Mahallesinde yaşayan besici Adem Sağdıç, afat evler mevkinde çadır ahıra dün saat 19.00 sularında otlamaktan gelen 100 koyun ile bir keçisini bıraktı. 

Bugün sabah hayvanları çıkarmak için ahıra giren Adem Sağdıç, gördüğü manzara karşısında şok oldu. 100 koyun telef olurken tek sağ kalan keçisi oldu. 

Evli ve 2 çocuk babası babası olan Adem Sağdıç, ''koyunlarının yarısını borç para ile aldığını söyledi. Devlet büyüklerinden yardım beklediğini ifade eden Sağdıç, Dün otlamaktan gelen 100 koyun ve bir keçiyi her zaman bıraktığım çadır ahıra kapattım. Hava çok yağışılıydı. Üşümesinler diye kapıyı kapattım. Sanırım havasızlıktan telef olmuş. Geriye bir tek keçi kaldı. Ne yapacağımı bilmiyorum'' diye konuştu Telef olan koyunlar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri tarafından tutulacak raporun ardından gömüleceği bildirildi. 

YORUMLAR 26
  • ilahii 5 yıl önce Şikayet Et
    zehirlenmiş de olabilirler.keçiler zehirli yiyecekleri anlıyormuş.mantar zehirli mi diye anlamak için bile keçiye yedirmek istenirmiş.yerse ok
    Cevapla
  • Adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşlerim bu öfke nefret nedir böyle ya. Bir insan bir birşey olsun ister mi. Adam tecrübeli demekki daha önceden de yaptığı birşey olmasa tabiki iyi olurdu ama olan olmuş. Allah kardeşimizi de affetsin bir hatası varsa. Farkındaysanız adam herhalde havasızlıktan diyor bilinmiyor. Belkibu hayvanların suyuna zehir atanlar oldu cekemeyenler vardı. Rabbim adamın yardımcısı olsun göz göre göre kimse böyle birşey olsun istemez. dua edin inşaallah
    Cevapla
  • kon42 5 yıl önce Şikayet Et
    ne yazıyım başta koyunlara yazık oldu işkenceyle can vermiş cünkü havan olduğu icin sonra adama falat cahiliğin kurbana olmuş Allah sabır versin kendisine ailesine.
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    yazık yazık ama adamın cahilliğine yazık. hepsini öldür devletten yardım bekle? olacak iş değil. yani gerçekten insanı acımasız yaptıran sizin gibiler.
    Cevapla
  • Misafir Sanatçı 5 yıl önce Şikayet Et
    Küçük bir bilği eksikliği veya ihmal kardeşin en az 100 000tl. zarar etmesine mal olmuş ama, girişimci her konuda çok dikkatli olmalı, Allah yardımcısı olsun, fazla üzülmeye değmez...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü