İsrail’in zulmü ve saldırıları nedeniyle zor günler geçiren Filistin halkına yardım için Türkiye yeniden devreye girdi. AFAD, Türk Kızılayı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları, Filistin’de kanayan yaraya merhem olmak için güçlerini birleştirdi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Fatih 23.05.2018 09:54
    Sevgili kardeşim, bir an dediklerinin gerçekleştiğini zengin arap ülkelerinin müslüman kardeşliği, birliği için çalıştığını, desteklediğini düşün. Tüm filistin, arap, türk, kürt müslümanlık altında birlik beraberlik içinde olabildiğini düşün. Sonra bu kimin işine gelmez, kim buna nasıl çomak sokar/sokuyor onu düşün. Sonra da bu arap ülkelerini kimler yönetiyor, yönettiriyor, müslüman kardeşliği nasıl baltalanıyor çok net anlayacaksın. Tavsiyem olaylara hep ne kimin menfaatine olmuş diye bakarsan, kimin neyi neden yaptığını daha kolay çözersin. Saygılar.
  • takdiri ilahi 22.05.2018 19:12
    dünyanin en zengin ülkeleri araplar. amerikayi, ingiltereyi, fransayi besleyeceklerine.. kendi irklarindan olan filistinlilerle ilgilensinler. bu araplari anlamis degilim, gazzeli filistinli ile lübnanli filistinli birbirini sevmiyor. resmen israilin gazzelilere yaptigi zulmü lübnanli filistinli alkisliyor. bu araplarin hem kaninda hemde itikatinda bir bozukluk var. 23 arap ülkesi birbiri ile gecinemiyor..