Hüdâyi Vakfı’ndan Afrika’ya Ramazan yardımı!

Aziz Mahmûd Hüdâyi Vakfı, Afrika’nın en fakir ülkelerinden biri olan Burkina Faso’ya da yardım eli uzattı.

Hüdâyi Vakfı’ndan Afrika’ya Ramazan yardımı!
Hüdâyi Vakfı’ndan Afrika’ya Ramazan yardımı!
GİRİŞ 24.05.2018 14:34 GÜNCELLEME 24.05.2018 14:34

İnsani yardım, sosyal kültürel hizmetler, basım-yayın ve eğitim alanlarında Türkiye dahil yaklaşık 40 ülkede hizmet gösteren Aziz Mahmûd Hüdâyi Vakfı, Afrika’nın en fakir ülkelerinden biri olan Burkina Faso’ya da yardım eli uzattı. Ülkenin 60 farklı bölgesinde 250 yerel personel ile çalışan Vakıf, ramazan boyunca özellikle yetim ve yardıma muhtaç insanlara gıda yardımı yapmaya başladı.

Yaklaşık 40 ülkede “yoksulluk ve cehaletle mücadele” amacıyla çalışmalar yürüten Aziz Mahmûd Hüdâyi Vakfı, bu kez Burkina Faso’nun yardımına koştu. Ramazan boyunca gıda yardımı yapacak olan Vakıf, bağışçılarının destekleriyle topladığı yardımları dünyanın dört bir yanına ulaştırıyor.

Her yıl ramazan ayında yapılan yardımların bu yıl da devam ettiğinin altını çizen Aziz Mahmûd Hüdâyi Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Serdar Eryılmaz, “Ramazan ayı boyunca binlerce aileye erzak ve iftar yardımları yapıyoruz. Bölgelere peyderpey ulaşıyoruz ve ramazan boyunca binlerce kişiye iftar veriyoruz. Ayrıca yetimhane, ilk ve ortaokul, üniversite gibi eğitim kurumlarımızdaki öğrencilere, dul ve yetim ailelere ve savaş mağdurlarına da ulaşarak erzak paketlerini teslim ediyoruz. Afrika, Asya, Balkanlar, Kafkasya, Orta Doğu, Uzak Doğu gibi farklı coğrafyalarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu önemli günlerde temel gıda ihtiyacını karşılamakta zorlanan mağdur ve mazlumlara Türk halkından gelen yardımları ulaştırıyoruz” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular