Uçaklar Atatürk Havalimanı'na inemiyor!

Atatürk Havalimanı'nda uçak seferleri elektrik yüklü bulutlar nedeniyle olumsuz etkileniyor. Pilotlar CB bulutlarına yakalanmamak adına iniş yaklaşmalarını CB bulutlarına göre belirlendi. Atatürk Havalimanı'na iniş yapacak uçaklarda gecikmeler meydana geliyor.

GİRİŞ 25.05.2018 10:40 GÜNCELLEME 25.05.2018 10:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Meteorolojiden son dakika hava durumu uyarısı geldi. Bugünden itibaren Marmara, Ege, Doğu Anadolu'nun doğusu, Zonguldak, Bartın, Artvin’de etkisi altına alacak yağışlı hava tüm yurdu saracak.

İNİŞLER BULUTLARA GÖRE YAPILIYOR

Atatürk Havalimanı'nda uçak seferlerinde aksamalar yaşanıyor. Elektrik yüklü bulutlar nedeniyle olumsuz yönde etkilenen uçakların pilotları CB bulutlarına yakalanmamak için inişlerini bu bulutlara göre belirledi. İniş yapacak uçaklarda gecikmeler meydana geliyor.

UÇAKLAR HAVADA TUR ATIYOR

İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış uçuş trafiğini olumsuz etkiliyor. 'CB' (kümülonimbus) olarak adlandırılan, kötü hava koşullarına ve yıldırımlara neden olan elektrik yüklü bulutlar nedeniyle Atatürk Havalimanı'na inecek uçaklar havada tur atıyor. 



GECİKMELER YAŞANIYOR

Uçakların iniş yaklaşma rotalarında ve iniş pistinde de değişiklik yapıldı. Pilotlar CB bulutlarına yakalanmamak adına iniş yaklaşmalarını CB bulutlarına göre belirlendi. Atatürk Havalimanı'na iniş yapacak uçaklarda gecikmeler meydana geliyor.

HABERTÜRK

 

 

 

YORUMLAR 1
  • afatsum 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc yardımcımız olsun. Artık yağmurlar afet ile geliyor. birde orada dikkatimi çeken. Adam elinde sigara içerek geliyor. Ayıp oruç ayında insanda azcık saygı olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor
Türkiye'de bir ilk! TCG İstanbul göreve bir ay sonra göreve hazır...