Yankesicilik yapan kişi bakın kim çıktı!

24 Mart’ta Trabzon'da gerçekleştirilen mitingde, yankesicilik yapan ünlü oyuncunun ağabeyi tutuklandı

Yankesicilik yapan kişi bakın kim çıktı!
Yankesicilik yapan kişi bakın kim çıktı!
GİRİŞ 27.05.2018 08:25 GÜNCELLEME 28.05.2018 10:29
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

24 Haziran seçimleri öncesi siyasi partiler miting programlarını hazırladı. Yankesiciler ise bu mitingleri ve siyasetçilerin programlarını takip ederek vatandaşın ne cebinde ne cüzdanında para bırakıyor. En son 24 Mart’ta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’inTrabzon İl Başkanlığı binasının açılışı öncesi düzenlediği mitingde eski TFF temsilcilerinden Hasan Basri Halisçelik yankesicilerin kurbanı oldu.

160 SAATLİK GÖRÜNTÜ İNCELENDİ

 

 

Gazete Habertürk'ten Enis Yıldırım'ın haberine göre yankesici, Halisçelik’in cebinde bulunan 1600 lira ile 400 doları alarak kayıplara karıştı. Halisçelik’in müracaatı üzerine harekete geçen güven timleri, 60 kameradan 160 saatlik görüntü izleyerek şüphelinin Yavuz S. ve Ankara’da olduğunu tespit etti. Ankara’da düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Yavuz S. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelinin, ünlü bir oyuncunun ağabeyi olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin yakalandığını öğrenen Halisçelik, “Bu kişiyi yakalayan Trabzon Emniyeti Güven Timlerine teşekkür ediyorum. Umarım böyle olaylarla bir daha karşılaşmayız” dedi. Emniyet de vatandaşları miting alanlarında yankesicilere karşı uyardı. Mitinglere giden vatandaşların yanlarından para ve değerli eşya bulundurmamasını önerdi.

YORUMLAR 8
  • İsmimiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Evde yaşlı babaannem varken kapıyı tıklayıp babaannem evden birilerinin geldiğini sanarak kapıyı açmasıyla içeri dalan, babaannemi kanepeye itekleyip silahla korkutan, evi talan eden, babaannemin 2500 lirasını alıp, beni kimseye söylersen gelir öldürürm seni diyen birisi olmuştu 3 sene kadar önce, polis 'o geldi geçti, bir daha gelmez.' dedi. 45 saniyelik video görüntüsü vs olmasına rağmen (öyle 160 saatlik görüntü izlemelerine de gerek yok) 3 yıl geçmesine rağmen bulunamayan bir haneveye tecavüz eden, tehdit eden birisi vardı. Demek ki bizim de titlemiz olması gerekiyor bu suçu yapanın bulunabilmesi için. Ya da bizim de aristokrak bir kesimden olmamız gerekiyor. Bilemedim doğrusu...
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyorsunuz be abi sahtekarsa kardeş kazandığı parayı onamı verecek
    Cevapla
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    bu zamanda geçinemiyorum diyen yalan söyler,maduriyeti yoksa olana da zaten devlet bakıyor ,geçinemiyorum diyenlerın uzerını arayın belkide bin liralık telefon bulursunuz
    Cevapla
  • Volkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu haberin başlığını atan fukaranın türkçe öğretmenini bulup cezalandırmalı. Ne yazdığını kendi de okumuyor muhtemelen.
    Cevapla
  • Oya 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum. Ünlü oyuncu Yankesicilik yapmış. Ağabeyi tutuklanmış.
    Cevapla
  • Birisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Fukara ki ne fukara.
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    kardeşi kazandığı paralardan yardımda bulunsa,elinden tutsa bu işi yapmazdı,demekki abisini tanımamazlıktan geliyor,maddi destekde bulunmuyormuş,adam da geçinebilmek için bu işi yapmak zorunda kalmış.
    Cevapla
  • Midilli 5 yıl önce Şikayet Et
    Masum yani? Öyle mi? Birgün seni de soyabilir. Abisini suçlarsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?