Nikah için evrak gönderdi, sonrası bin pişman oldu

Bursa’da 3 çocuk annesi Lütfiye S., 6 yıl önce evlenmek için tanıştığı kişiye nikah işlemleri için evrak gönderdikten 2 hafta sonra adına çok sayıda GSM hattının çıkarıldığını öğrendi.

Nikah için evrak gönderdi, sonrası bin pişman oldu
Nikah için evrak gönderdi, sonrası bin pişman oldu
GİRİŞ 27.05.2018 13:20 GÜNCELLEME 27.05.2018 13:20
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ödenmeyen bazı faturalar nedeniyle icraya verildiğini belirten Lütfiye S., hala GSM şirketlerinin kendisini arayıp faturaları ödemezse icraya geleceklerini söylediklerini belirtti. 

Merkez Nilüfer ilçesinde oturan Lütfiye S. (49), 2012 yılının Ocak ayında İstanbul'da yaşayan ve kendisini memur olarak tanıtan A.K. ile tanıştı. İkili bir süre sonra evlenmeye karar verdi. Lütfiye S. nikah işlemleri için A.K.'ye evraklarını gönderdi. Bu olaydan iki hafta sonra, adına GSM operatörlerinden çok sayıda hat alındığını öğrendi. Geçen zaman içinde de Lütfiye S.'nin adresine ödenmeyen faturalar için icradan uyarılar geldi. Lütfiye S. faturaların bazılarını ödemek zorunda kaldı.

Nikah masasına oturup 8 ay evli kaldığı A.K., olayla ilgisinin bulunmadığını belirtirken, Lütfiye S. soluğu savcılıkta aldı, suç duyurusunda bulundu. Sözleşmelerdeki imzaların kendisine ait olmadığını belirten Lütfiye S., herhangi bir sonuç alamadı.

6 yıldır hala GSM şirketlerinin avukatlarının kendisini arayıp, icraya vereceklerini söylediğini belirten Lütfiye S., ''Benim ve çocuklarımın psikolojisi bozuldu. Ne yapacağımı şaşırdım'' dedi.

YORUMLAR 11
  • Aliveli49 5 yıl önce Şikayet Et
    Bari yüzünü gizleseydiniz kadının..
    Cevapla
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Resil lik bu katar ollur bu adalet verin
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    insanlar ne hale geldi, artik kime güvenecegimizi bilmiyoruz sahtekar dolmus ortalik. Allah bunun hesabini soracak ama o kisiler icin cok gec olacak. Rabbim bosuna cehennemi yaratmamis, ne diyor Rabbimiz ayeti kerimede Allah kisiyie kötü yola gitmesi icinde iyi yola gitmesi icinde irade vermis. Artik o kisi o iki yoldan birini secme iradesine sahip
    Cevapla
  • ElliSekiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Ablacığım evrak göndermekte nedir? adamı iyi tanırsın güvenirsin yan yana gelir nikah yaparsın, Allah yardımcın olsun
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Ateş insanı ne hale getiriyor.. görmediği erkekle evlenmek için evrak gönderenler var..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı