Bahreyn’den küstah Türkiye çıkışı!

Katar krizi daha aşılamamışken Bahreyn'in Dışişleri Bakanı'ndan skandal açıklamalar geldi. Bakan Şeyh Halit bin Ahmed, "Ankara, Katar'daki Türk üssünün bölgeyi koruma görevi olduğunu söyledi. Fakat bölgeyi korumak için başkasına ihtiyacımız yok" dedi.

Bahreyn’den küstah Türkiye çıkışı!
Bahreyn’den küstah Türkiye çıkışı!
GİRİŞ 27.05.2018 15:11 GÜNCELLEME 27.05.2018 15:28
Bu Habere 191 Yorum Yapılmış

Katar krizi devam ederken, Bahreyn’in Dışişleri Bakanı Şeyh Halit bin Ahmed, Arap basınına konuştu. Asharq Al-Awsat’a konuşan dışişleri bakanı, Katar’ın bu krizden zararlı çıkan tek ülke olduğunu dile getirdi. Geçtiğimiz yıl yaşanan gerilimin ardından Arap ülkelerinin Katar’daki Türk askeri üssünün de ülkeden çıkarılması istenmiş ve Ankara Katar’ın yanında durduğunu açıklamıştı.

EN UFAK BİR UMUT YOK!

 

 

Röportaj sırasında bu konu gündeme gelirken Şeyh Halit bin Ahmed, “Krizin çözüleceğine dair en ufak bir umut yok” derken, “Geçen Ramazan’da Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan kapalı görüşme sırasında Katar’daki askeri üssün bir tehdit olmadığını söylemişti. Fakat daha önce Doha ile Ankara arasında yapılan anlaşma bu durumun çeliştiğini ortaya koydu. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu bir basın toplantısında askeri üssün görevinin bölgedeki güvenliği sağlamak olduğunu söylemişti” ifadesini kullandı.

Bahreyn Dışişleri Bakanı, “Biz kendimizi korumaktan sorumluyuz bizim bölgede bizi korumak için kimseye ihtiyacımız yok, üstelik bizim Dünya genelinde müttefiklerimiz var” dedi.

YORUMLAR 191
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam olmazsınız siz keferelerle işbirliği yapmayın
    Cevapla
  • Vatan evlâdı 5 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan, İsrail uşaklığı yeter size...
    Cevapla
  • Alperen 5 yıl önce Şikayet Et
    ''Üstelik bizim Dünya genelinde müttefiklerimiz var” dediği de onlar zaten. Bizim patronlarımız var diyor kısaca zavallı mahluk.
    Cevapla
  • ahmet engin 5 yıl önce Şikayet Et
    kim takar sizi kefere dostu göbişşş
    Cevapla
  • dadaş35 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bunlar zaten Amerikan geçmişi hain olanın geleceğide hain olur demekki ağa babaları patlattı ensesine tokadı git aldığın paranın karşılığı için konuş demiştir.
    Cevapla
  • ALİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu finolar sahiplerinin arkasına saklanarak Türkiye'ye havlamaya devam ediyorlar.Ulan deve çobanları siz kimsiniz ki Türkiye'ye laf söylüyorsunuz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!