Bir parti daha Erdoğan'ı destekleme kararı aldı!

Hür Dava Partisinin (HÜDA PAR) Cumhurbaşkanı Seçimi'nde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldı. HÜDAPAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni devam ettirme yönünde irade beyanında bulunan Erdoğan'ı destekleme kararı aldık" dedi.

GİRİŞ 28.05.2018 14:19 GÜNCELLEME 29.05.2018 06:20
Bu Habere 181 Yorum Yapılmış

HÜDAPAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin altyapısının 16 Nisan 2017 referandumuyla oluşturulduğunu belirtti.

Bu referandumla getirilmek istenen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin parlamenter sisteme göre ülke şartlarına daha uygun olduğuna karar verip desteklediklerini hatırlatan Yavuz, şunları kaydetti:

 

 

"Bu yeni sistemin doğru bir zemin ve doğru bir temelde şekillendirilmesi için 16 Nisan referandumunda parti olarak ortaya koyduğumuz ilkesel duruşumuzu devam ettiriyoruz. Bundan hareketle mevcut şartları göz önünde bulundurarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni devam ettirme yönünde irade beyanında bulunan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldık."

Genel Başkan Mehmet Yavuz, HÜDA PAR olarak Diyarbakır ve Batman'da bağımsız adaylar, 79 ilde ise tam liste olmak üzere 81 ilde milletvekili seçimlerine katıldıklarını ifade ederek, "Bu doğrultuda 'Önce insan, öncelik adalet' diyen partimiz HÜDA PAR'ın Meclis'te temsiliyetini sağlamak için bütün vatandaşlarımızı 24 Haziran milletvekili genel seçimlerinde HÜDAPAR'a oy vermeye davet ediyoruz." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 181
  • mahsum 5 yıl önce Şikayet Et
    chp nin hdp ye destek verdiği gibi akp ninde hüdapara destek vermesi lazım
    Cevapla
  • mehmet02 5 yıl önce Şikayet Et
    ümmet birlik olma zamanı
    Cevapla
  • Şahin kayra 5 yıl önce Şikayet Et
    Bütün Müslüman kardeşlerimizden ricamız cumhurbaşkanlığı seçiminde sayın Erdoğan ı destekleyecek hüdapar lı adayları meclise taşımak.işte Ümmet olma şuuru.
    Cevapla
  • kızıl elma 5 yıl önce Şikayet Et
    Selahaddin Eyyubi 'nin gerçek torunları. İslam davasının neferleri. Peygamber sevdalıları.
    Cevapla
  • Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    hüda par asla hdp yi kabul etmiyor.. ama hala daha bazı kürtler hdp bizim partimizdir diyorlar. Var olsun hüda par mhp bbp ve ak parti.. rabbim yolunuzu açık etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?