Yapıcıoğlu'ndan "Cumhur İttifakı" açıklaması!

HÜR Dava Partisi (Hüda-Par) eski Genel Başkanı ve Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptıkları ittifak görüşmelerine ilişkin konuştu.

Yapıcıoğlu'ndan "Cumhur İttifakı" açıklaması!
Yapıcıoğlu'ndan "Cumhur İttifakı" açıklaması!
GİRİŞ 31.05.2018 10:22 GÜNCELLEME 31.05.2018 10:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hür Dava Partisi (Hüda-Par) eski Genel Başkanı ve Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptıkları ittifak görüşmelerine ilişkin konuştu. Yapıcıoğlu, "Eğer, Hüda-Par kendi logosuyla yer alabilseydi ittifak olurdu, olabilirdi. Yani bu konu müzakere edilirdi. Fakat, o seçeneğe kapalı oldukları için bir ilerleme sağlanamadı" dedi.

'KABUL ETSEYDİK, AK PARTİ'NİN LİSTESİNDE GÖSTERİLMİŞ OLABİLİRDİK'

Yapıcıoğlu, ittifak konusunda MHP'nin engel olduğu iddialarına da yanıt vererek, "Bu konuda bir şey diyemem. Kendi aralarında ne konuştuklarını bilemem. Bilmediğim bir konuda yorum yapmak istemem. Eğer biz ittifakı kabul etmiş olsaydık bugün, Ak Parti'nin listesinde gösterilmiş olabilirdik. Ama bizim istediğimiz bu değildi. Bizim isteğimiz, kendi logomuzla seçime girmekti" diye konuştu.
 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • kardes 5 yıl önce Şikayet Et
    Keşke kabul etseydi. Diyarbakır 1. Sıra cok yakışırdı
    Cevapla
  • belde 5 yıl önce Şikayet Et
    bizler yine de sağduyu sahibi Kürt seçmenlerinin ekserisi CUMHUR ittifakının yanında olacak. bu iş kurtuluş savaşında olan mücadelenin tıpkısının aynısı.
    Cevapla
  • mehmet02 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok olumlu bir davranış
    Cevapla
  • cemal 5 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun başkan. doğru olanı yaptınız. kendi oyumla ne alırsam dediğiniz halde kabul etmedilerse siz de ittifak yapmayın. ona rağmen nefsi düşünmeyip cumhurbaşkanı seçiminde maslahatı önde tuttunuz. eliniz öpülür vallahi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kar maskeli hırsızların kuyumcuyu soydukları anlar kamerada!
Bakan Yerlikaya açıkladı: Cezalar iptal edildi