Atatürk Havalimanı’nda bir Uber araç sürücüsünün yolcu alması bir taksi sürücüsü tarafından engellendi. Yaşanan an ise Uber sürücüsü tarafından görüntülenirken, tehlikeli gerginlik polis merkezinde son buldu. 

Uzun süredir gündem de olan taksi sürücüleri ile Uber sürücüleri arasındaki gerginliğin sonuncusu Atatürk Havalimanı’nda yaşandı. İddiaya göre Salih K. İsimli uber sürücüsünü uygulama ile havalimanına çağırdılar.Havalimanında yolcu alacağı esnada taksi sürücüleri Salih K.’ya “ Korsan taşımacılık yapıyorsun” diyerek tepki gösterdi. Yolcuların gözü önünde yaşanan bu tehlikeli gerginlik anı ise Uber sürücüsü tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. 

Görüntüler’de taksi sürücüsü olduğu ileri sürülen vatandaşın, “Arkadaşım korsan taşımacılık yapıyorsun, dayak yemeden git” dediği de görülüyor. 

Yorumlar 22 Yorum Var
  • halk 01.06.2018 09:28
    mafya bozuntusu hırsız taksicilere hayır nedir bunlardan çektiğimiz inadına uber
  • Atceken 01.06.2018 03:56
    Soyleyin kim cocugunu guvenipte bir taksiye bindirebilir.
  • Halk 31.05.2018 23:47
    Doğru diyorsun kardeş. Ben diyorum zaten. Yazık falan demeyin. Kovun bütün şoförleri. Yok aç kalırmış. Bırak kalırsa kalsın. Taksinin adını bu şoför milleti karaladı. Direksiyonda mal sahibine atar. İnince sanki yolcu gibi taksiciye söver. Halbuki en büyük kötü kendisi. Kovun bu ekmeğine saygısı olmayan şoförleri. Kendiniz çalışın. Ekmeğine saygısı olmayan ailesine vatanına milletine hiçbir şeye saygısı olmaz. Sade cebine bakar. Kovun bu saygısız şoför milletini. İyiler üzerine alınmasın.
  • Adalet 31.05.2018 22:36
    Eşkıyalar devlete karşımı geliyorsunuz kime guvenip aldiysaniz o arabaları hepinizin içinde patlasin
  • zafer gülten 31.05.2018 21:33
    taksicilerin bazılarına,taksici demeye bin şahit lazım,adamın taksisine biniyorsun,adam taksici,ufacık çocukların bile bildiği bir alışveriş merkezine,bir hastaneye,vs ye git diyorsun,adam kurnazlığa yatıyor,binince birşey demiyor,yolu yarıladıktan sonra bilmez ayaklarına yatıp,mahsustan etrafa yol sormaya başlıyor,maksadı yolu uzatmak.
Daha fazla yorum görüntüle