Yan bakma deyip tehdit ettiği kişi bakın kim çıktı

Beyoğlu'nda, 'yan baktın' deyip üstüne yürüdüğü ve silah gösterdiği kişi Emniyet Amiri çıkınca neye uğradığını şaşırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 04.06.2018 21:48 GÜNCELLEME 04.06.2018 21:59
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Olay, Beyoğlu Refik Saydam Caddesi üzerinde bir kafede yaşandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir Emniyet Amiri, arkadaşı ile kafede otururken hareketlerinden şüphelendiği dışarıdaki kişiye baktı.

MASASINA GİDİP "NEDEN YAN BAKTIN" DEDİ

 

Bunun üzerine dışarıdaki kişi, masasına gelip "Ne bakıyorsun, neden yan baktın" diyerek Emniyet Amirinin üstüne yürüdü. Emniyet Amiri bu kişiye polis olduğunu söyledi. Kimlik soran kişi ile Emniyet Amiri arasında itişmeler yaşandı.

ŞAHIS SİLAH GÖSTERİNCE, EMNİYET AMİRİ SİLAHI ELİNDEN ALDI

Bu kişi elini beline atıp emniyet amirine silah gösterdi. Emniyet Amiri kimlik göstererek saldırganın elindeki silahı aldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Gözaltına alınan kişi, polis merkezine götürüldü. Şüphelinin Emniyet Amirine gösterdiği silah kurusıkı çıktı. Eşyalarını almak için geri dönen Emniyet Amiri kafe müşterilerinden özür diledi.

Bu arada yaşanan olay kafenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 60
  • hakan gardas 5 yıl önce Şikayet Et
    Eger tehdit edilen sahis amir degilde normal bir vatandas olsaydi kimbilir hali ne olurdu?
    Cevapla
  • Erol 5 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli'ni al sana af işine bak Bahçeli işine
    Cevapla
  • Boş Muhalefet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir fikre karşı çıkmal için önce fikrin ne olduğunu bilmek gerekir! Öğrenmek, Bilmek; insanın en doğal hakkı ve göreviyken boş beyinler, insan görünümlü varlıklar maalesef bizi yormaktadır! Rabbim tez zamanda bu boş oksijen katillerini ıslah etsin Amin!
    Cevapla
  • TR-IZMIR 5 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa ülkelerinde veya ABD'de Ceza münfredatinda ne gibi Cezai müyyedeler uygulanmaktadir ? konuya hakim olan yargi mensuplarindan açiklama izahi nedir ? Lütfen aydinlatin bizleri .. Avrupa ülkelerinde veya Amerikada emniyet mensubuna hakaret etmenin cezasi nedir ? emniyet mensubuna silah çekmenin veya darp etmenin cezasi nedir ? Teroristi övmenin cezai müyyedesi nedir ? Terorist eylemini övmenin cezasi nedir ? alkollü araç kullanmanin cezai müyyedesi nedir ? esrar extazi uyusturu ticaretine verilen cezai müyyedeler nelerdir ? irz-düsmani Vatana ihanetin cezai Müyyedesi nedir ? çocuk istismarcilarina verilen ceza nedir ?
    Cevapla
  • ahali 5 yıl önce Şikayet Et
    önüne gelene silah çeken tiplere bizim burda ucuz kabadayı birçi mafia gibi komik şeyler deriz. yüreksiz karı kılıklı akşama kadar taş taşıtıp sokağa salmıycan böylelerini. böylelerinin bütün temel haklarını elinden alacaksın
    Cevapla
  • çuvaldız 5 yıl önce Şikayet Et
    böyle kükreyin işte,yoksa bu milletin adam olacağı yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!