Bakan Fakıbaba gizli ittifakı açıkladı!

Haber7. com ekibi olarak olarak 24 Haziran seçimleri öncesi peygamberler şehri Şanlıurfa'da önemli röportajlardan birini de Tarım ve Hayvancılık Bakanı A. Eşref Fakıbaba ile gerçekleştirdik. Fakıbaba 24 Haziran seçimleri için Şanlıurfa'dan rekor bir oy beklediklerini söyledi.

Bakan Fakıbaba gizli ittifakı açıkladı!
Bakan Fakıbaba gizli ittifakı açıkladı!
GİRİŞ 07.06.2018 10:00 GÜNCELLEME 07.06.2018 10:01
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa'da 24 Haziran seçimlerinin nabzını tutmak için halk, STK, kanaat önderleri ve siyasilerle bir araya gelen Haber7 ekibi Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba ile bir araya geldi. Fakıbaba, AK Parti'nin Şanlıurfa'da hiçbir şehrin kıramayacağı rekor bir oy alacağını ifade etti. 

İbrahim Günay ve Serkan Üstüner'in haberi...

 

 

YÜZDE 70-75 ORANINDA OY ALACAĞIZ

Şanlıurfa’da seçim çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Her geçen gün halkın teveccühü de artıyor. 24 Haziran gecesi çok başarılı bir tabloyla karşılaşacağız.

24 Haziran’da Allah’ın izniyle sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye genelinde yüzde 55- 60 oy alırken, Cumhurbaşkanımızın Şanlıurfa’daki oyu yüzde 75’e çıkacak. AK Parti’nin oyunu da Şanlıurfa’da yüzde 70 olarak görüyorum. Bizler burada 14’te 14 yaparak sayın Cumhurbaşkanımızın yanına koşacağız.

HDP'NİN OYLARI CİDDİ ORANDA DÜŞECEK

7 Haziran’da halkımız HDP’ye büyük bir şans verdi. Eğer emirleri Kandil’den değil de halktan alsaydı şimdi başka boyutlarda olurdu. HDP talimatı direkt Kandil’den aldı. Çukurla, tehditle, ölümle, zulümle, insanları haraca bağlamakla tehdit eden bir anlayışın ürünü. Kürt halkının mutluluğu adına hiçbir şey yapmadığı bir kez daha ortaya çıktı. Kürtler şunu gördü: Bu eli kanlı terör örgütü şimdiye kadar Kürtlerin canını, malını yağmalamaktan başka hiçbir şeye yapmadı.

Kürt halkı şunu öğrendi: Bu terör örgütü PKK’nın çukurla Kürt halkının malını, canını yok etti. Operasyonlarda şehitlerimiz içinde birçok Kürt kardeşimiz vardı. PKK’nın  başka ülkesinin maşası olduğunu gördüler. Kürt halkı şunu da gördü: PKK başka ülkeler adına ajanlık ve terör faaliyeti yürüten bir yapı. Bu yüzden HDP’nin oylarının ciddi oranda düşeceğini görüyorum.

CHP VE HDP GİZLİ İTTİFAK İÇİNDE

CHP ve HDP ittifak içindeler. Burada ülkesini seven CHP’lileri kızdırmamak için bunu açıktan açığa söylemiyorlar. Ama ne olursa olsun biz Urfa’da 14’te 14 yapacağız.

MUHARREM İNCE ŞOV YAPIYOR AMA İŞ BİLMİYOR

Bana yalancı demiş olmasına rağmen ve bu işi bilmediğini bilmeme rağmen ben kendisine bir şey demedim. Şov yapıyor ve bu işi bilmiyor. Dedim. Çünkü mazot desteği  dekar başı verilir. Buğday’da 6 litredir, Çeltik ve Pamuk da 20 litredir. Yarısı bizden yarısı sizden dedik. Muharrem İnce bilmeden konuşuyor. Biz zaten mazotu daha ucuza veriyoruz.

TÜRKİYE'YE EKONOMİK SALDIRILARIN BİR AYAĞI DA TARIM VE HAYVANCILIK

Evet ekonomik saldırının bir ayağı da Tarım ve Hayvancılık üzerinden yürütülüyor. Hatta görünen o ki en önemli ayağı Tarım ve Hayvancılık olmuş. Fıstıkta ve ette yapılan spekülasyonları görüyorsunuz.

ET İHRAÇ EDEN ÜLKE OLACAĞIZ

Zaten tüketilen et miktarı 1 milyon 350 bin. İthal ettiğimiz oran sadece 350 bin kilo. Elimizdeki TİGEM’leri sadece damızlık ve yerli tohum için kullanacağız. 250 bin düve ve 500 bin damızlık koyun projesi. Bu projeden sonra et ithal eden değil ihraç eden bir ülke olacağız.

24 HAZİRAN'DA VAKİT ŞANLIURFA VAKTİ OLACAK

Ben şuna inanıyorum. 15 Temmuz’da çok zorlu günler yaşadık. 16 yılda büyük işler başardık. Allah’ın izniyle 14’te 14 yaptığımız zaman vakit Şanlıurfa vakti olacak. Bundan sonra da yine yaparsa AK Parti yapacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 42
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Yolunuz açık olsun Sayın Fakıbaba. Urfa sizi seviyor ve güveniyor.
    Cevapla
  • 6363 5 yıl önce Şikayet Et
    Fakıbaba yı acil Şanlıurfa b.b. başkanı olarak görmek istiyoruz urfa da hizmet durdu yoksa akp belediye seçim inde kayıp eder. Fakıbaba büyük başkan
    Cevapla
  • deli dana 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben bugün bir kasabın Önönden geçtım 1 kğ bunfilo et 95 tl etiket .vardı
    Cevapla
  • dızreco 5 yıl önce Şikayet Et
    Adana halinde istanbula 1 KG patates soğan veya karpuz 50 kuduş nakliye biner bakınız 1 kğ patates soğan 5 tL 1 KĞ et 50 tl olmuş Siz Alıp çoluk çocuğunuzla afiyetle yiyerken birazda fakirları düşünsek ülkenini huzuru için baya iyi olur
    Cevapla
  • suat 5 yıl önce Şikayet Et
    et kaç tl başkan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü