Bahçeli: Dolar 10 lira olacak diyenler...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bursa'da "Bir kez daha diyorum ki cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. 'Sayın Erdoğan kazanırsa dolar 10 lira olur' diyen müstevlilerin uzman kisveli yorumcularına inşallah Türk milleti 24 Haziran'da kabusu yaşatacaktır." dedi.

GİRİŞ 09.06.2018 16:38 GÜNCELLEME 09.06.2018 17:34
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bursa'da konuştu. Bahçeli'nin konuşması özetle şöyle: "Kim ki 'Cumhur İttifakı'nı dinamitleye çalışırsa kim ki ittifaka zaman biçerse Türkiye'nin mahvına hizmet eden saat ayarlı alçaklardır. 

'DOLAR 10 TL OLUR DİYEN AKADEMİK TERÖRİSTLER'

 

 

Saflarımızı kimseye bozdurmadık. Hep birlikte büyük Türk milleti olduk. Zulmü reva gördüler milli onur ve direnişle reddettik. Cumhur İttifakı yerine itilaf diyenler, ihanete el sallayanlar, elbette milli iradenin ne dediğini anlayamazlar Cumhur İttifakı'nın amaç ve kapsamını göremezler görseler de hazmedemezler. Cumhur İttifakı bizzat cumhurun ta kendisidir. Kim ki Cumhur İttifakı'nı dinamitlemeye kalkışırsa biliniz ki Türkiye'nin mahvına hizmet eden saat ayarlı alçaklardır. Malum çevre ve şahıslar ihanete kafa yormazlar ittifakla uğraşırlar. Bunlar ki Sayın Erdoğan bir daha seçilirse dolar 10 lira olur diyen ekonomik teröristlere ses çıkarmazlar.

'ADAYIMIZ ERDOĞAN'

Bir kez daha söylüyorum ki adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. İnce'nin sözde Kürt sorununda hiç bir kırmızı çizgisi yoktur. Kırmızı çizgisi olmayan bir gafilin Cumhurbaşkanı adayı olması bile zuldür. Apoletleri sökeceğim diyor. Nasıl söküp takmaya alışmış. Cumhurbaşkanı olacağım iddiası da deli saçması akıl tutulmasıdır. İnceden inceye gerçek fikrini deşifre eden CHP'nin işi bitmiş dümeni şaşmıştır. FETÖ'ye tek kelime etmeyen birinin Cumhurbaşkanı olması hayaldir. Bunlarda ne erdem kalmış ne de adamlık."

YORUMLAR 24
  • urfalı zaza 5 yıl önce Şikayet Et
    Buda demektirki bütün kurgu Reisin gitmesi için. Yani olay ekonomik değil. Bu ülkenin kaderi ile oynayanların sonu hüsran olacaktır inşallah.
    Cevapla
  • Kara bey 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet lider lider
    Cevapla
  • Yilmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    bu Bozkurt siyaset icin kulanmasina gercekten kiniyiram bir Kafkas olarak onun ne milletcilikle alakasi yok sade özgür ve hür olmakdir.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam
    Cevapla
  • kılıç51 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet Bahçeli helal olsun size gerçek bir vatanseversiniz. Ak Parti ile MHP. ittifak yaparak Türkiye daha da güçlendi. CUMHUR İTTİFAKI.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor
Mavi Balina’dan sonra ‘SimSimi’ tehlikesi! Hedefinde çocuklar var…