Türkiye onu konuşuyor... İşte son anları

Ankara’da şüpheli şekilde ölen Şule Çet’le aynı yerde çalışan N.Y. adlı gencin Instagram’da yaptığı “Onun yerine ben ölmüş olabilirdim” paylaşımı mahkemeye delil olarak sunuldu

GİRİŞ 14.06.2018 06:47 GÜNCELLEME 14.06.2018 09:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gazi Üniversitesi ikinci sınıf öğrencisi Şule Çet'in Ankara'nın lüks plazalarından birinin 20. katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili yeni iddia... Aynı işyerinde Şule'den 3 hafta önceye kadar çalışıp ayrılan N.Y. adlı genç kızın çığlığı yürek burktu. Şüpheli Ç.A.'nın yanında çalışırken 3 hafta önce işi bırakan N.Y., Şule'nin ölümünden duyduğu üzüntüyü ve bazı şüpheli noktaları Instagramda yazıya döktü. N.Y.'nin "tacize hayır, tecavüz meşrulaştırılamaz" etiketiyle paylaştığı mesajı özetle şöyle:
"Üç hafta önce Şule'nin canına kıyıldığı yerde ben çalışıyordum. Ama bazı durum ve rahatsızlıklardan ötürü işi bıraktım. Bazen önsezilerim bana yön verir. Bugün haberi yapılan kişi ben olabilirdim. Bugün Şule'nin yerine ben ölmüş olabilirdim. Sen de olabilirdin. Görmezden gelme duyur, susma! Türkiye'de kadın olmak o kadar zor ki! Öyle iğrenç durumlarla karşılaşıyoruz. Canımızdan oluyoruz, insanlar taciz edeni sorgulamak yerine, kadının üstündeki kıyafeti eleştiriyor, o saatte ne işi vardı diyor."
Çet ailesinin avukatı Umur Yıldırım, "N.Y., olaydan üç hafta önce Şule'nin canına kıydığı yerde çalışıyormuş. Şule'nin Instagram'ındaki fotoğrafının altına 'senin yerine ben ölmüş olabilirdim' deyip, tazice hayır, tecavüz meşrulaştırılamaz etiketiyle paylaşımda bulundu. İfadesi önemli. Şüpheliler, çalışanları ile abi-kardeş ilişkisi içinde olduklarını ileri sürüyor. Ama bu mesaj, çalışanlarıyla işveren ilişkisinden ileri boyutta ilişkiler kurduklarını gösteriyor" dedi.

İŞTE SON ANLARI

Şule Çet, plazaya B.Y. ile giriyor (üstte). Daha sonra Ç.A. da içeri girerek üst kata çıkıyor. Olayın yaşanmasının ardından Ç.A. ve B.Y. telaşlı şekilde plazanın dışına çıkıyor.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 3
  • blnt 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşının yazdığı istagram yorumları hedef saptırma m as katlı olabilir. Nereden biliyor canına kıydığını?
    Cevapla
  • Arif k 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adami sorgularken incinmesin diye birsey yapamiyorlar..!!Hukuk suclularin yaninda..yoksa bu adami oyle bir konustururlarki bulbul gibi herseyi itiraf eder..ama nerdee..
    Cevapla
  • ... 5 yıl önce Şikayet Et
    adam son derece şüpheli hareketler yapıyor belliki kızı atmışlar adalet neyi bekler tutuklamamak için
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha