İstanbul'da pazar günü bu yollara dikkat!

17 Haziran Pazar günü Yenikapı Miting Alanı’nda gerçekleştirilecek olan AK Parti İstanbul Mitingi kapsamında Avrupa Yakası’nda bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul'da pazar günü bu yollara dikkat!
İstanbul'da pazar günü bu yollara dikkat!
GİRİŞ 14.06.2018 13:37 GÜNCELLEME 14.06.2018 13:39

Katılımcıların miting alanına rahat ve sorunsuz ulaşabilmeleri için kapatılan güzergâhlar, alternatif güzergâhlar ve miting alanına ulaşım yöntemleri:

Atatürk Köprüsü’nden Sirkeci yönü, Taksim istikametinden gelip Atatürk Köprüsü'nden Sirkeci’ye katılım, Balat sahil Abdul Ezel Paşa Caddesi gelişi Atatürk Köprü Altından Sirkeci istikameti, Ragıp Gümüş Pala Caddesi, Reşadiye Caddesi, Hamidiye Kavşağı’ndan Sirkeci Meydanı istikameti, Sirkeci Sahil Kennedy Caddesi'nde Sarayburnu Çatladıkapı, Kumkapı, Yenikapı, Yedikule Demirhane Caddesi Zeytinburnu sahil yolu trafiğe kapalıdır.

 

 

Edirnekapı, Millet Caddesi ve Cevizlibağ Kavşağı’ndan Topkapı Tünel 10. Yıl Caddesi katılımı, 10. Yıl Caddesi, Genç Osman Caddesi, Sahil Kennedy Caddesi'ne kadar gidiş-gelişli ve bu caddeye çıkan tüm caddeler ile sokaklar, Avrasya Tüneli iki yönde, Zeytinburnu Demirhane Caddesi'nden Kazlıçeşme otopark alanı 10. yıl istikameti ve Demirhane Caddesi'ne çıkan tüm caddeler ile sokaklar, trafiğe kapalıdır.

Miting bitimine kadar; Bakırköy Sahil Kennedy Caddesi Ekrem Kurt Bulvarı Taşhan Köprüsü ile Galata Köprü arası gidiş ve geliş güzergâhları trafiğe kapatılacaktır.

Sürücüler, alternatif güzergâh olarak D-100 kuzey ve güney yolu, Yeşilköy Havuzlu Kavşağı, Atatürk Havalimanı Caddesi Basın Ekspres Yolu, Ataköy sahil Adnan Kahveci Bulvarı, Ataköy sahil Strazburg Caddesi ve Ataköy Bulvarı, Bakırköy Taşhan Köprüsü Ekrem Kurt Bulvarı, Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Balat sahil Atatürk Bulvarı'nı kullanabileceklerdir. (Bu yollar, etkinlik bitiminde trafiğe açılacaktır)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor