Türkiye ayağa kalkmıştı! Hükümet harekete geçiyor

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kandil açıklamasına ve CHP'li Özgür Özel'in 'Ezan' iftirasına sert tepki gösterdi. Bozdağ ayrıca, ön ve arka ayakları kesilen ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan yavru köpeğe de değinen Bozdağ, hayvan hakları konusunda harekete geçeceklerini söyledi

GİRİŞ 16.06.2018 13:01 GÜNCELLEME 16.06.2018 14:34
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Bu bir iddia değil, çok net şekilde yalan. Sayın Özel yalan söylüyor çünkü ezanların Türkiye'de vaktinin dışında okunması diye bir hadise söz konusu değildir."

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel katıldığı canlı yayında siyasi tarihimize görülmemiş bir iftiraya imza atmıştı. Halk TV'de yayın esnasında ezan okununca, CHP'nin yeni stratejisi kapsamında "ezana saygı şovu" yapıldı ezan okunurken konuklar sustu, Özel bu esnada, "Erdoğan konuşurken hocalara talimat gidiyor, ezanlar geç okunuyor" yalanını savurmuştu.

 

 

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA KANDİL TEPKİSİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kandil operasyonu hakkında yaptığı açıklamaya da değinen BEkir Bozdağ, "Maalesef milleti aldatıyorlar, millete yalan söylüyorlar. Yalanı gerçek gibi söyleyen karşısında bizim söyleyebileceğimiz sadece yalan söylüyorsunuz demektir. Milletimizin hafızasıyla alay ediyor demektir çünkü Türk milletinin gözü önünde bu operasyonlar yapıldı, yapılıyor. Geçmişte de yapıldı. Millet de Sayın Kılıçdaroğlu'nun yalan söylediğini gayet iyi biliyor" dedi.

"AĞIR CEZAİ YAPTIRIMLAR GETİRİLECEK"

Bozdağ, ön ve arka ayakları kesilen ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan yavru köpeğe de değindi: "Seçimden sonra hükümet bu konuda (hayvan hakları konusunda) ciddi bir adım atacaktır. Sahipli ve sahipsiz hayvanların öldürülmesi, işkence ve eziyete muhattap olması suç olarak kabul edilecek ve ağır cezai yaptırımlar getirilecektir. Hükümetimizin ana gündemlerinden bir tanesidir. Seçimden sonra yapacağımız öncelikli işler arasında Hayvanları Koruma Kanunu'nda yapılacak değişiklikler yer alacaktır"

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • şakacı seniiii 5 yıl önce Şikayet Et
    gel bağalım muharremm in yıllar evvel (90 yıllarda) öğretmenlik ataması güneydoğu ya çıktığı ve güneydoğuya gitmeyip istifa ettiğini biliyor musunuz ?? artık biliyorsunuz :)
    Cevapla
  • Halil 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın özel, ezan vakti gelince okunur, vakti dışında okunmaz. Vakti dışında okunan seladır, onuda 15 Temmuz hain darbe girişimde öğrenmişsindir herhalde....!
    Cevapla
  • bülent duman 5 yıl önce Şikayet Et
    allah iftiradan saklasın bunlar oy için her şey yaparlar
    Cevapla
  • c.aşık 5 yıl önce Şikayet Et
    bu keferelere Allah fırsat vermesin
    Cevapla
  • M. KORKMAZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Reisim.. Sizler rahat olun, ne yapsalar boş.. Yalan, iftira bunların ruhlarına sirayet etmiş.. Rabbimin dediği olacak.. Rabbim sizleri ve bizleri sıratel müstakimden ayırmasın..
    Cevapla
  • Dadas 25 5 yıl önce Şikayet Et
    ya bunlar yasadigi ülkenin dini kurallarinida bilmiyor bir orta doks vatandasa sor yeminki ezan vakitlerini bilir .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...
Ahmet Mahmut Ünlü'nün İsmailağa Cemaati'yle tüm ilişiği kesildi!