Türkiye ayağa kalkmıştı! Tutuklandı

Sakarya'da ormanlık alanda patileri ve kuyruğu kesilmiş halde bulunan yavru köpek olayında gözaltına alınan kepçe operatörü tutuklandı.

Türkiye ayağa kalkmıştı! Tutuklandı
Türkiye ayağa kalkmıştı! Tutuklandı
GİRİŞ 17.06.2018 14:53 GÜNCELLEME 17.06.2018 15:21
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Sapanca ilçesinde ormanlık alanda patileri kesilmiş halde bulunan ve tedavi altına alındıktan sonra ölen yavru köpeğe ilişkin Sapanca Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan kepçe operatörü bugün tutuklandı.

AMELİYATTAN SAĞ ÇIKAMADI

 

 

Sakarya'nın Sapanca Yüzevler Mahallesi'nde ormanlık alandaki köpekleri beslemeye giden hayvanseverler, patileri ve kuyruğu kesilmiş yavru bir köpeğin yerde kıvrandığını gördü.

Veterinere götürülen köpek, tedavi için İstanbul'daki bir veteriner kliniğine gönderildi.

İstanbul'da ameliyat edilen yavru köpek tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

YORUMLAR 77
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    bence o adaminda ayaklari ve elleri kesilmeli!
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    insanlar ailelerinden aldigi terbiyeyi hayatları boyunca uygularlar
    Cevapla
  • savaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim Sistemi sil Baştan. Okula ilk defa başlayan çocuklara ilk bir yıl İnsan sevgisi, hayvan sevgisi, ahlak kuralları, Allah korkusu, Trafik eğitimi, Tuvalet eğitimi v.s. bir çok alanda eğitim verilmelidir. Gerekirse bu eğitim iki yıl sürsün...Yeter ki güzel bir nesil yetişsin. Hemen yeni öğretim yılında bu uygulama başlatılsın. yüzde yüz iyi sonuçlar alınacaktır. Okula başlar başlamaz, hemen ders yaptırılmamalıdır.
    Cevapla
  • Fikret 5 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada böyle, nerdeyse iki yıl hiç bir ders yapılmadan hayat dersi veriliyor. Acil durumlarda Hayatta kalmaktan mutfak işlerine kadar her şey ceriliyor. Ayrıca insana ve tabiata saygı öğretiliyor.
    Cevapla
  • erol 5 yıl önce Şikayet Et
    vah benim milletim vah.suçlumu suçsuzmu,% 100 suçsuzdur.at operatörü içeri tmm.vali ne diyor.çalışma öncesi kontrol edilecek saha.buda bir yalaka yaklaşım.ama bu valiler genel sekreterlerini kontrol etmezler.yolsuzluklar artık iğrenç düzeyde.kastamonu,karabük.bir inceleyin Allah aşkına.
    Cevapla
  • devamm 5 yıl önce Şikayet Et
    konuyu nerden nereye bağladın
    Cevapla
  • hako 5 yıl önce Şikayet Et
    Onlar allahin sessiz kullaridir oteki tarafta dile gelip konusacaklar ve haklarini rabbimden niyaz edecek zulmi zalimi yapanlardan agir hesap sorucak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili yeni gelişme
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek