Başbakan Yıldırım Yenikapı'da uyardı: Aman...

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti'nin Yenikapı mitinginde açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yıldırım Yenikapı'da uyardı: Aman...
Başbakan Yıldırım Yenikapı'da uyardı: Aman...
GİRİŞ 17.06.2018 17:56 GÜNCELLEME 17.06.2018 18:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İşte Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları;

Bu ay iki bayram var. Birinci bayramımızı yaptık. Haftaya pazar günü 24 Haziran seçim zafer bayramı. İstanbul 15 Temmuz sonrasında Yenikapı Ruhunu başlatan şehir. İstanbul meydanları Kudüs'ün, Halep'in sesi oldu. İstanbul mazlum milletlerin umudu oldu.

 

 

Yeni bir seçime gün sayıyoruz. İnşallah 24 Haziran'da biz bu yıkım ekibine hak ettikleri dersi verecek miyiz? Adamlar nereye gidiyorsa yıkımdan bahsediyorlar. Bunları yaptırmayacağız, bunları yıkacağız diye ağızlarından bir hayır kelime çıkmıyor. Bunların tek bir dikili ağaçları yok. Tek bir eseri de biz yaptık diyebiliyorlar mı? Bunlar değil mi ilk uçağı yapan Nuri Demirağ'ın fabrikasını kapatan. Bunların işi gücü engel olmak. Çıkmışlar, meydanlardan bol keseden atıyorlar. Ortada bir eseriniz var mı? Bir iziniz var mı? Millet neye göre size destek versin? Millet söze bakar, sözü kimin söylediğine bakar, ona göre karar verir. AK Parti'nin 15 yıl boyunca Türkiye'nin her köşesinde izi var. 

Aman siz siz olun mutlaka sandığa gidelim gitmeyenlere gitmesi için destek olalım, teşvik edelim çünkü, bu seçim önemli bir seçim.

YORUMLAR 2
  • Bizi uyarma 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizi uyarma başbakanım. Sen ibb yönetimini uyar. Hatta topyekun değiştir. İstanbulda belediyede bu ekiple iş yürümez REİS. İstanbul daki bu ekip senin dediğinin tersini yapıyor REİS. Sen hizmet diyorsun onlar para derdinde. Sen yardım diyorsun onlar çıkar peşinde. Sen yatırım diyorsun onlar ihale takibi yapıyor REİS. En son hadise. Sen UBER BİTMİŞTİR dedin. Onlar uberi bıraktı. Taksiciye eziyet furyası başlattı. Bir tane uber aracı bağlanmadı. Sen konuştuğundan beri onlarca taksi bağladılar. Belediye başkanı değişti ama simsarlar aynı. Bi işe yaramaz REİS.
    Cevapla
  • berkant 5 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten bu seçim çok farklı olacak ..çünkü baraj sorunu ittifaklar ile atlatıldı.. meclis tablosu değişecek..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!