İnce'ye 'Putin'li cevap! Yerden yere vurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı'daki dev mitingde muhalefete sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, muhalefetin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile ilgili eleştirilerine Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile arasında geçen bir anıyla cevap verdi.

GİRİŞ 17.06.2018 20:08 GÜNCELLEME 18.06.2018 05:48
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Yenikapı’da düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin köprü ücreti, kıraathane ve yatırımlarla ilgili yaptığı eleştirilere yanıt verdi.

İşte Erdoğan'ın o açıklamaları;

Haliç'in yanından geçmek mümkün müydü? Haliç'i gayet iyi bilirim. Haliç'te su kalmamıştı neredeyse... Kim var CHP var... Niye yapmadın bunları. Geldik, dünya ile görüşerek, özel firmalarla görüşerek işin içine girdik, Haliç'teki bütün o çamuru taşocağına naklettik. Vialand'ı doldurduk o hale getirdik. Daha sonra Boğaz'ı Haliç'e bağladık. Biz buyuz, bay Muharrem sen bu işlerden anlamazsın. 

İnsanların yaşamaktan usandığı bir şehri 4,5 yıl içerisinde Türkiye'nin huzur ve güven adasına çevirdik. İstanbul'a itibarını kazandırdık. Kültür, ulaşım, sosyal yardım ve diğer alanlarında en kaliteli belediyecilik anlayışıyla kazandırdık. Bir taraftan rant odaklarının saldırılarını püskürttük. 2,5 milyar dolar borçla devraldım, 1,25 milyar dolarla devrettim ama bunca yatırımları yaptık. Biz Marmaray'ı, Avrasya Tüneli'ni, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü neyle yaptık? Bizde icraat var. Biz 16 senede 20 bin kilometre bölünmüş yol yaptık. Ey bay Muharrem sen nerede geziyorsun? 25 havalimanı varken, 29 tane daha ilave edildi. Haberin var mı? Sen buralarda seyahat etmiyor musun? Türkiye şanına yakışanı yakalayacak dedik.  

Son günlerde diline köprü ücretlerini takmış. Bizim yaptığımız bu köprüler olmasa mitinglerine bile yetişemezsin. Kendince bir de ince cinlik yapıyor. İmayı boğazdaki köprüye yapıyor fiyatı en büyük araç tarifesinden Osmangazi köprüsünden veriyor. Bunlar milli bütçeden yapılan köprüler değil. Kaynakların çeşitlendirmesiyle bu köprüleri yaptık.

 

 

'HADDİNİ BİL, KÖR MÜSÜN?'

Bay Muharrem, yolsuzluklardan bahsediyorsun. Haddini bil. Biz İstanbul'u borçla devraldık. Sen bizim yatırımlarımızı görmüyor musun? Kör müsün? Rant odaklarının saldırılarını püskürttük Bay Muharrem. 

16 YILDA 236 KATRİLYON'LUK YATIRIM!

16 yılda İstanbul'a toplam 236 katrilyon liralık yatırım yaptık.

Bunlar nasıl yalan söylüyor? Şöyle soydular, böyle soydular. Bu nasıl hayasızlıktır? 

'BİZ CAMİDEN ÇIKMAMANA SEVİNİRİZ'

AK Parti ve MHP'nin 411 oyla Meclis'ten geçirdiği kılık kıyafet düzenlemesini Genel Başkanınla birlikte Anayasa Mahkemesi'ne götüren sen değil misin Bay Muharrem? Arşivlerde bu seçimlere kadar senin camide namaz kılarken çekilmiş tek bir resmin var mı? Maşallah şimdi camiden çıkmıyor yaa. Maşallah ama biz bundan üzülmeyiz tam aksine seviniriz. Bıraksalar ilahiyatlarda hocalık yapacak. Bayağı iyi gidiyorlar. Bunlar ucuz oyunlar Muharrem, dürüst ol.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için ''Takmış kafayı bizim külliyeye'' diyen Erdoğan sözlerini şu şekilde devam ettirdi; 

Zaten ustası da öyleydi. Gelmeyeceğim dedi sonra kuzu kuzu geldi. Bir hatıramı anlatacağım. Sayın Putin bir ziyaret yaptı. İlk gelişi. Bizim salonda kendisiyle konuşuyoruz şöyle bir süzdü her tarafını. Ayrılırken ''büyük devlet olmanın alameti farikası budur'' dedi. 

YORUMLAR 30
  • ERCİŞLİ 5 yıl önce Şikayet Et
    bunları rahatsız eden külliyenin azameti değilde adı olmasın sakın!!! Osmanlıya geri dönüş korkusu haçlılarda olduğu gibi
    Cevapla
  • ESKİ YENİ 5 yıl önce Şikayet Et
    tayyip amca babalarını tokatlayıp şaşarlıyor babası gidiyor sümüklü oğlunu gönderiyor (babası ve oğlu)=(kemel kk. ve ince)
    Cevapla
  • Gerçekler acıdır 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam ironi yapmış.Anlamamaniz ilginç
    Cevapla
  • abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Kremlin ve beyazsaray Trump un keyfi için değil. Dünyanın ensesinde boza pişiren pentagon keyif çatma yeri değil dünyanın en ücra köşesi ile burada kurulan birimler ilgileniyor proje yapıyor
    Cevapla
  • Anonim 5 yıl önce Şikayet Et
    Canım çok cahilsin ölsene :)
    Cevapla
  • neslihan 5 yıl önce Şikayet Et
    ne ironisi... kremlin sarayına bakan anlar.
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi
    Cevapla
  • Beyza 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim gücümüzü arttırsın, Tüekiye den yardım bekleyen çok fazla mazlum halklar var... Ülkemizi güçlü bir temele ottutturalım ki onlara sıra gelebilsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor