Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu iş bitecek

Yenikapı'da partisinin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayvan hakları konusunda yeni adımların geleceğini müjdeledi.

GİRİŞ 17.06.2018 20:16 GÜNCELLEME 18.06.2018 03:09
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Yenikapı'da partisinin mitinginde milyonlara hitap etti. Hayvan hakları konusunda oldukça önemli hususlara vurgu yapan Erdoğan, yeni düzenlemelerin geleceğini müjdeledi. İşte Erdoğan'ın o sözleri:

"ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞMA YAPIYORUZ"

 

 

"Atları, faytonların boyunduruğundan kurtarıp, özgürlüğüne kavuşturmak için çalışma yapıyoruz. Eziyet gören köpeklerle ilgili, faytonlarda kullanılan atlarla ilgili vicdanları yaralayan olaylarla ilgili çalışmalar yapacağız. Bunlar üzerindeki çalışmaları çok daha farklı şekilde ele alıp değerlendireceğiz." dedi.

YORUMLAR 18
  • sonak. 5 yıl önce Şikayet Et
    vatandaşın işinin bittiğinin resmidir.çünkü bi daha seçilirse ülkemiz suriyenin durumuna düşecek. bunu herkes biliyor bazı akp milletvekilleri ve aday adayları bile söylemektedir.
    Cevapla
  • Trtr 5 yıl önce Şikayet Et
    Birdaha seçilirse Suriye durumuna düşecekmiş hadi lan ordan 2001 önceki durumları ne çabuk unuttunuz balık hafızalılar devlet maaş ödeyemiyordu. Ssk emekli sandığınığının çilelerini ne çabuk unuttunuz rehin kalıyordu bu millet hastanelerde . Hangi hastaneye gidersen git tedavi ediyor.Şimdi yaşlı , çocuk , engelli maaşı bile var doktar eve geliyor ayağına .Gece 4 te hastaneye gidiyordun akşam doktor tedavi ediyordu 4 ilaç alıyordun 2 si var 2 si yok daha sayıyım mı ulan !
    Cevapla
  • f.b. 5 yıl önce Şikayet Et
    bir adımda suriyeliler için atsanızda hepsini evine yollasanız çok mutlu olacaz
    Cevapla
  • reto 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın reis iyi parti ve chp nin manifestolarında veseçim meydanlarında fetö pkk ve ypg ile nasıl mücadele edileceğinden hiç bahsetmiyorlar bunu metdanlarda dile getirsek iyi olmazmı diyorum
    Cevapla
  • samet 5 yıl önce Şikayet Et
    Güzel adımlar atılıyor tebrikler
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın cumhurbaşkanım aylarca küçücük kafeslerde tutulan hayvanlar içinde yasa çıkarılmasını istiyoruz. kuş satan dükkanlarda yarım metrekarelik kafeslerde tavşan, horoz, tavuk, kedi, köpek, güvercin vs. aylarca satılıncaya kadar tutuluyor. genlerinde yaban hayatı olan bu hayvanları bu kafeslerde tutmak zulümdür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar